Αθλητισμός|15.02.2022 07:55

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την Μπρέντφορντ κι ετοιμάζεται να γράψει ιστορία!

Newsroom

Ανήμερα των 30ών γενεθλίων του (14/2) ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε το καλύτερο δώρο. Ο Δανός σταρ πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπρέντφορντ και έδειξε ότι βρίσκεται σε κατάσταση ολικής επαναφοράς στα γήπεδα. Οκτώ μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, ο Έρικσεν αγωνίστηκε με τη νέα του ομάδα καθώς πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ερασιτεχνική Σαουθέντ Γιουνάιτεντ.

Ο ποιοτικός Δανός μεσοεπιθετικός έδειξε μεμιάς ότι η... τέχνη δεν ξεχνιέται καθώς στη μία ώρα που αγωνίστηκε μοίρασε και μια ασίστ. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του Έρικσεν μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 12 Ιουνίου. Ο 30χρονος χαφ υπέγραψε με την Μπρέντφορντ μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ καθώς στην Ιταλία το ιατρικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει τη συμμετοχή παικτών με εμφυτευμένο απινιδωτή. Ο Έρικσεν προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επάνοδό του στο υψηλότερο επίπεδο και σύντομα αναμένεται να γίνει ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα πάρει μέρος στην Premier League.

«Ο Κρίστιαν Έρικσεν έπαιξε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της Μπρέντφορντ σήμερα το απόγευμα, αγωνιζόμενος για μία ώρα σε μια νίκη με 3-2 κεκλεισμένων των θυρών εναντίον της Σάουθεντ.  Ο Δανός διεθνής ήταν πολύ δραστήριος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έδωσε ασίστ στο πρώτο γκολ του Τζος Ντασίλβα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ», ανέφερε η σχετική ενημέρωση της Μπρέντφορντ.

«Δεν φοβάμαι πραγματικά, δεν νιώθω τον απινιδωτή μου, οπότε ξέρω ότι είμαι αρκετά δυνατός», δήλωσε ο παίκτης στο BBC προ ημερών και πρόσθεσε: «Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις που έχω μπροστά μου, ούτε κι έχω φόβο για το παιχνίδι».

Κρίστιαν Ερικσεναπινιδωτήςανακοπή καρδιάςΜπρέντφορντPremier LeagueΙντερ