Betsson και ΑΕΚ λένε όχι στον πόλεμο
NewsroomΣε μία συμβολική κίνηση κατά του πολέμου στην Ουκρανία, προχώρησε η ομάδα της AEK BC με την Betsson, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Το μήνυμα στις φανέλες των παικτών της «Βασίλισσας» ήταν ένα ξεκάθαρο και κατηγορηματικό όχι στον πόλεμο (NO WAR).
Η κατάσταση στην Ουκρανία μετατρέπεται γρήγορα σε ανθρωπιστική κρίση, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να έχουν εγκαταλείψει τον τόπο διαμονής τους και τα βασικά εφόδια να μειώνονται σε όλη την εμπόλεμη χώρα.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε ως Betsson Group να δωρίσουμε πάνω από 60.000€ στην πρωτοβουλία της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών GoFundMe που υποστηρίζει την ενίσχυση των Ουκρανών πολιτών που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο