Αθλητισμός|01.03.2019 14:04

Μini Mo: Ο 7χρονος Ιρανός που άφησε με ανοικτό το στόμα τον Σαλάχ και τον Μέσι (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Ένας επτάχρονος Ιρανός έχει εντυπωσιάσει τα social media με τις ικανότητες του και αναζητείται από τον αστέρα της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ για να τον επιβραβεύσει για τις ικανότητες του.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο το νεαρό αγόρι με το... καλλιτεχνικό όνομα «Μίνι Mo» έχει εμπνευστεί τα κατορθώματα του Αιγύπτιου άσσου αλλά και του Λιονέλ Μέσι σε μία διαφήμιση εταιρείας αναψυκτικών. Οι δύο άσσοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σημαδεύουν και σουτάρουν τη μπάλα αρχικά μέσα από ένα λάστιχο αυτοκινήτου και στη συνέχεια σημαδεύουν με επιτυχία ένα κουτάκι αναψυκτικού που βρίσκεται πάνω στη ρόδα.

Ο μικρός με μεγάλη άνεση επαναλαμβάνει τις κινήσεις των δύο μεγάλων ινδαλμάτων του περνώντας τη μπάλα μέσα από τη ρόδα και μάλιστα με αριστερό σουτ και στη συνέχεια σημαδεύει και το κουτάκι.

T

Το βίντεο ανέβηκε στο instagram και μέσα σε λίγες ώρες προβλήθηκε χιλιάδες φορές ενώ και ο Σαλάχ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του νεαρού και έδωσε εντολή στον μάνατζερ του να τον εντοπίσει για να τον επιβραβεύσει και δημόσια.

Μάλιστα υπάρχει και η παράλληλη εκδοχή για να γίνουν οι συγκρίσεις...

T

Αυτό είναι το διαφημιστικό που ενέπνευσε τον μικρό Ιρανό...

T

Πάντως στον λογαριασμό του μικρού Μοχαμάντ Τάχα υπάρχουν και άλλα βίντεο από τις εντυπωσιακές δεξιότητες του...

 

Μοχάμεντ ΣαλάχΛιονέλ ΜέσιΣπορ