Αθλητισμός|28.01.2026 17:03

Μικρός Γιαννάκης στο OPEN: Αδέρφια ζείτε - Τραγουδούσαν όλοι μαζί μέχρι να τους βρει το μοιραίο

Newsroom

Συγκλόνισε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Καθαρές Κουβέντες» για την τραγωδία με τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στο τροχαίο δυστύχημα της Ρουμανίας.

Ο πιο αγαπητός φίλαθλος των ελληνικών γηπέδων τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων και επισήμανε ότι ξημέρωσε μία μαύρη ημέρα για όλο το οπαδικό κίνημα.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, είναι κάτι το οποίο ζω για πρώτη φορά. Έχω ακούσει από φίλους και γνωστούς για το δυστύχημα του 1999 και τώρα το ζω με τον κόσμο του ΠΑΟΚ» σημείωσε ο μικρός Γιαννάκης και συμπλήρωσε:

«Θα ήθελα να ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή για άλλον λόγο, να μιλάμε για το πρωτάθλημα που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ. Έχω συνηθίσει να μιλάω μόνο για χαρές».

Ο μικρός Γιαννάκης είπε ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ χάθηκαν «τόσο άδικα στην άσφαλτο» και επισήμανε ότι βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών. «Είμαι δίπλα τους, καταλαβαίνω αυτό που βιώνουν και ας μην το έχω βιώσει. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και μπορώ να καταλάβω τι νιώθουν αυτές οι οικογένειες αυτή τη στιγμή».

«Τραγουδούσαν όλοι μαζί μέχρι να τους βρει αυτό το μοιραίο. Ήταν όλοι μαζί ενωμένοι σε ένα βανάκι μέχρι να τους βρει το μοιραίο. Δυστυχώς ξημέρωσε μία μαύρη μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και για όλο το οπαδικό κίνημα. Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά, πάνω από όλα είναι οικογένειες των θυμάτων και τα θύματα» είπε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

«Θέλω να ευχηθώ στους τραυματίες να επιστρέψουν γρήγορα στα μέρη τους, στους δικούς τους ανθρώπους και να συνεχίσουν τη θεραπεία τους και όσο πιο πολύ μπορούν, να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας. Αδέρφια ζείτε» κατέληξε ο μικρός Γιαννάκης.

ΠΑΟΚτροχαίο δυστύχηματροχαίοειδήσεις τώραΓιάννης Παπαστεφανάκηςοπαδοί