FIFA: Συμφωνία με το YouTube ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου
NewsroomΗ Παγκόσμια Ομοσπονδία του ποδοσφαίρου ήρθε σε συμφωνία με το Youtube, κατά την οποία οι κάτοχοι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδίδουν ζωντανά τα πρώτα 10 λεπτά κάθε αγώνα μέσω της πλατφόρμας.
Ο στόχος αυτής της κίνησης είναι να… δελεαστεί το κοινό από το θέαμα των πρώτων λεπτών και να συνεχίσει την παρακολούθηση του αγώνα μέσα από την τηλεόραση. Την ίδια ώρα σε μερικά συνδρομητικά κανάλια του YouTube θα γίνονται ολόκληρες μεταδόσεις αγώνων.
Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το YouTube είχε πολύ περιορισμένο ρόλο, όμως αυτή τη φορά αυτό δεν θα ισχύει. Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει επίσης την προβολή ιστορικού υλικού από τις προηγούμενες διοργανώσεις, όπως για παράδειγμα ολόκληρους αγώνες αλλά και ειδικά αφιερώματα.
- Νέα Δημοκρατία: Τα «καρφιά», οι αιχμές και οι προτάσεις των βουλευτών - Όλο το παρασκήνιο της συνεδρίασης της Κ.Ο.
- Χανταϊός: Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό όσων αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο - Στο νοσοκομείο αεροσυνοδός
- Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στον 21χρονο Νικήστρατο στην Κρήτη - Η στιγμή της έντασης με την αστυνομία
- Το σαφάρι του τρόμου για Αμερικανό εκατομμυριούχο - Σοκαριστικό βίντεο από τη θανάσιμη επίθεση ελέφαντα