Τσιτσιπάς: Τον απέκλεισε από τα ημιτελικά ο «κακός δαίμονας»
NewsroomO Καναδός Φέλιξ Αλιασίμ είναι ο κακός δαίμονας του Στέφανου Τσιτσιπά και το απέδειξε και στο Queen's Club του Λονδίνου. Ο Αλιασίμ νίκησε τον 20χρονο Ελληνα τενίστα με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κορυφαίου βρετανικού τουρνουά.
Ο Αλιασίμ όπως και με τον Νίκ Κύργιο στα προημιτελικά έκανε φοβερή εμφάνιση. Ολοκλήρωσε με 28 γουίνερς έναντι 15 του Τσιτσιπά ο οποίος έχασε και τα 7 μπρέικ πόιντ που είχε στο ματς.
Κατά τη διάρκεια του 2ου σετ ο Τσιτσιπάς έδειξε να αντιμετωπίζει ενόχληση στον δεξί του ώμο, που όμως στο φινάλε δε φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό.
Ο Καναδός στο 6-5 του 1ου σετ έκανε μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά και πήρε το 1ο σετ αλλά και το πλεονέκτημα στην ψυχολογία. Ο Τσιτσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 3ο γκέιμ όταν απώλεσε διπλό μπρέικ πόιντ αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε.Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ έκανε γρήγορο break στο πρώτο σερβίς γκέιμ του Τσιτσιπά.
Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα με τον Καναδό να κατακτά το δεύτερο σετ με 6-2.Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα του Τσιτσιπά από τον Αλιασίμ σε ισάριθμους αγώνες. Ο Τσιτσιπάς στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του για το Γουίμπλεντον το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο