Εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης με Ελ Αραμπί σκόρερ και δημιουργό
NewsroomΟ Ολυμπιακός επικράτησε της Ξάνθης με 3-1 και πέρασε, προσωρινά, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς έφτασε στους 54 βαθμούς, δυο περισσότερους από τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής (2/2, 19.30). Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακός δεν ήταν άλλος από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που είχε γκολ και ασίστ στο ίδιο παιχνίδι για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν από νωρίς βάσεις νίκης καθώς μόλις στο 5' άνοιξαν το σκορ με σκόρερ τον Σουντανί, ο οποίος μετά από πάσα του Ελ Αραμπί, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, και συγκεκριμένα στο 43', με τον Ελ Αραμπί. Στο 52' με αυτογκόλ του Φασίδη, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 3-0, με την Ξάνθη να μειώνει σε 3-1 στο 71'. Ο Στάρτζεον ανατράπηκε από τον Σεμέδο στην περιοχή, και ο Κάστρο ευστόχησε στο πέναλτι που καταλογίστηκε.
Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μασούρας (60' Λοβέρα), Σουντανί, Βαλμπουενά (72' Φορτούνης), Ελ Αραμπί (82' Χασάν).
Ξάνθη: Αμπάντ, Κασάδο, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φασίδης, Σόσα, Κοβάσεβιτς (57' Μουλέν), Θυμιάνης, Τεσεϊρα (66' Στάρτζεον , Μπαριέντος (81' Τζουρίτσκοβιτς), Κάστρο.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο