Τεχνολογία|18.11.2022 10:00

Twitter: Νέο κύμα απολύσεων - Κλειστά προσωρινά τα γραφεία της εταιρείας

Newsroom

Πρωτόγνωρες εικόνες επικρατούν στην Twitter από όταν ανέλαβε τα ηνία ο Ίλον Μασκ.

Την Πέμπτη, υπήρξε νέο κύμα απολύσεων καταγράφηκε μετά το τελεσίγραφο που έδωσε ο Μασκ στους εργαζόμενους, καλώντας τους να προσαρμοστούν στο «σκληροπυρηνικό» εργασιακό περιβάλλον, αλλιώς να αποχωρήσουν.

H εταιρεία έκλεισα προσωρινά -μέχρι τη Δευτέρα- τα γραφεία της για το προσωπικό. Σαφώς πλέον τίθενται ερωτήματα για το κατά πόσο είναι εφικτό να παραμείνει ανεπηρέαστη η λειτουργία της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Τις προηγούμενες ημέρες τρένταραν τα hashtags #RIPTwitter, #TwitterDown, ενώ οι χρήστες φαίνεται πως στρέφονται σε εναλλακτικές επιλογές, όπως το Mastodon.

Σύμφωνα με εργαζόμενους της εταιρείας, τους οποίους επικαλείται το Reuters, ο Έλον Μασκ μπήκε στη διαδικασία να συναντήσει σημαντικά στελέχη, προκειμένου να τα πείσει να παραμείνουν στην εταιρεία.

Ο ίδιος, πάντως, σε ανάρτησή του ανέφερε ότι δεν ανησυχεί για τις παραιτήσεις καθώς «οι καλύτεροι άνθρωποι μένουν», ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η χρήση της πλατφόρμας έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TwitterΈλον Μασκειδήσεις τώρααπολύσειςElon Musk