Τηλεόραση|08.02.2021 08:30

Survivor 4: Πάρτι για τους Κόκκινους - Μαριπόζα και Σαλαγκούδη λιποθύμησαν από την πείνα

Newsroom

Άλλος ένας επεισοδιακός αγώνας με έπαθλο φαγητό είδε το τηλεοπτικό κοινό χθες (7/2) στο «Survivor 4» με την κόκκινη ομάδα να παίρνει σχετικά εύκολα το έπαθλο φαγητού και να πανηγυρίζει έξαλλα με τον Ηλία Μπόγδανο να φέρνει τον τελικό πόντο. Η κόκκινη ομάδα δυνάμωσε - μετά την προσθήκη των νέων παικτών - και νίκησε για τέταρτη φορά συνολικά στον απαιτητικό στίβο μάχης. Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έφαγε τα όσπρια στον ατμό με σαλάτα, ενώ η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή παρέμεινε στο λιτό «γεύμα» της παραλίας. Στον στίβο μάχης κάποιοι παίκτες κατέρρευσαν λόγω πείνας και κακουχίας, ενώ το βασικό θέμα συζύτησης στην μπλε παραλία ήταν η απομόνωση και επανένταξη της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά τον μεγάλο τσακωμό του προηγούμενου επεισοδίου. 

Ο Γιώργος Κοψιδάς νίκησε τον αρχηγό των μπλε, Τζέημς Καφετζή ανοίγοντας τον δρόμο για την τελική νίκη των κόκκινων. Λίγο νωρίτερα όλοι οι παίκτες παραδέχθηκαν ότι η πείνα είναι αφόρητη. «Πεινάμε Γιώργο» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη , ενώ και Κώστας και Τριαντάφυλλος είπαν ότι δεν έχουν ξανανιώσει έτσι, «λυπηρό να πεινάς» είπαν. Η επιθυμία της κόκκινης ομάδας για την νίκη ήταν τόσο φανερή ώστε στον τελευταίο στόχο με τα κρεμαστά μπαλάκια σε σκοινί, ο Ηλίας πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη ενώ είχαν πέσει από το στόχο και δεν μετρούσε ο πόντος. Ο Μπόγδανος επέστρεψε και ολοκλήρωσε τον στόχο. 

Μαριπόζα - Σαλαγκούδη λιποθύμησαν από την πείνα

Οι συνθήκες έχουν δυσκολέψει στο Survivor και πλέον την έντονη πείνα έχουν αρχίσει να νιώθουν και οι Μπλε, που μέχρι πρότινος «έτρωγαν» όλα τα έπαθλα. Μία από τις παίκτριες που φανερά έχει χάσει πολλά κιλά είναι η Μαριπόζα Κρεμπλίδου. Η παίκτρια, ενώ μιλούσε στην κάμερα λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ένιωσε αδύναμη. Ο Λιανός κάλεσε αμέσως τον γιατρό της παραγωγής, αλλά ο Νίκος Μπάρτζης - που δεν ήταν και αυτός καλύτερα - την πήρε αγκαλιά και την οδήγησε εκτός παιχνιδιού. Στο ασθενοφόρο της παραγωγής της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έμεινε εκτός. Την Ανθή Σαλαγκούδη πήρε «σηκωτή» ο Κώστας, για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, ενώ και ο αγρότης της μπλε ομάδας, Νίκος Μπάρτζης, φώναξε στον Λιανό «θέλω γιατρό» γιατί ένιωσε κι εκείνος δυσάρεστα.

Το Twitter με τον γνωστό χιουμοριστικό του τρόπο σχολίασε τα περιστατικά:

T
T
T

Ελευθερία Ελευθερίου: «Πήρα το μάθημά μου»

«Για μένα από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στο Survivor. Πήρα το μάθημα μου. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα μέχρι και όταν θα φύγω από το παιχνίδι, έχω πει ότι δεν θα εμπιστεύομαι ούτε και τη σκιά μου» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, που μετά τον μεγάλο καβγά με Αλέξη, Αννα Μαρία και Μπάρτζη κλείστηκε στον εαυτό της και απομονώθηκε στην παραλία, με φήμες να λένε ότι μπορεί και να αποχωρίσει οικειοθελώς. Η Ελευθερία επέστρεψε δριμύτερη στην ομάδα κάνοντας προσπάθειες να επανενταχθεί, αν και η Αννα Μαρία Βέλλη είναι αποφασισμένη να μην ξεχάσει την άσχημη συμπεριφορά της άλλοτε κολλητής της. Την ίδια στιγμή στην παραλία των κόκκινων ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας Μπόγδανος τραγουδούν και χορεύουν για τους συμπαίκτες τους στο «Survivor 4».

SurvivorπείναΑνθη ΣαλαγκούδηSurvivor 4Ηλίας ΜπόγδανοςΕλευθερία Ελευθερίου