• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο - «Κλειστός κουμπαράς» για τη νέα γενιάΝεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην ΤανάγραΦωτιά στον Κουβαρά: Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός σε αυτοκίνητοΜαρία Τσιώλη: Η 29χρονη κινηματογραφίστρια που σκοτώθηκε στην Αλεξάνδρας και η τελευταία επιθυμία
δημοφιλές τώρα: Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και...
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   08.02.2021 07:37
Newsroom
Newsroom

Survivor 4: Ντέρμπι το έπαθλο του φαγητού - Η Ελευθερία Ελευθερίου απομονώνεται

Το έπαθλο φαγητού είναι κάτι που επιθυμούν διακαώς όλοι οι παίκτες του «Survivor 4»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Οι κακές συνθήκες και η έλλειψη φαγητού έχουν προκαλέσει εντάσεις και πολλά νεύρα και στις δύο καλύβες. Μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πλήρως απομονωμένη στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor 4».

Ο Αλέξης Παππάς δεν «χάρισε κάστανα» στην Κύπρια τραγουδίστρια, λέγοντας ότι τον έλεγε «αγάπη μου» και τον ρωτούσε τι θα ψηφίσει. Επίσης, ανέφερε ότι τον είχε επανειλημμένως προσεγγίσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Πάνο Καλλίδη για να κατηγορήσει την Άννα Μαρία, με την οποία να θυμίσουμε ότι ήταν «κολλητές» στην παραλία των Διάσημων. «Για μένα από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στο "Survivor". Πήρα το μάθημα μου. Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι ότι εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους. Από σήμερα μέχρι και όταν θα φύγω από το παιχνίδι, έχω πει ότι δεν θα εμπιστεύομαι ούτε και τη σκιά μου» ακούγεται να λέει η Ελευθερία Ελευθερίου στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την  εκπομπή «Σου Κου Family», το μεσημέρι του Σαββάτου (6/2).

Από την άλλη, οι νέες προσθήκες στην «Κόκκινη» ομάδα έχουν φανεί σωτήριες για τους παίκτες, καθώς οι αγώνες κάνουν πλέον το κοινό να αγωνιά για το ποιος θα κερδίσει. Το αποψινό αγώνισμα για το έπαθλο του φαγητού θα εξελιχθεί σε ντέρμπι. Ο Γιώργος Κοψιδάς και η ομάδα του θα τα δώσουν όλα. Παράλληλα, τα καβγαδάκια, οι κωλοτούμπες και οι αιχμές στην ομάδα του Τζέιμς κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης καλά κρατούν.

Ο αγώνας αναμένεται για άλλη μια φορά να είναι πολύ σκληρός. Απαιτεί αντοχή, δύναμη και το κυριότερο ταχύτητα. Οι «Κόκκινοι», που κατάφεραν πρόσφατα να γευτούν μία λαχταριστή μπουγάτσα, δείχνουν να επιθυμούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη νίκη. Και τα καταφέρνουν για άλλη μία φορά, αφού σύμφωνα με τα spoilers, η ομάδα που θα νικήσει θα είναι του Κοψιδά.

Διαβάστε ακόμη

Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Οι αυξήσεις σε Δημόσιο, συνταξιούχους και κατώτατο μισθό

Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα

Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο

Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Survivor 4
  • ΣΚΑΪ
  • Survivor
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr