Τηλεόραση|10.02.2021 21:35

Survivor 4: Το αποψινό αγώνισμα ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας και ως έπαθλο έχει επικοινωνία

Newsroom

Ένας αγώνας με έπαθλο επικοινωνίας περιμένει τους «Μπλε» και τους «Κόκκινους» στο «Survivor 4». Γι' άλλη μία φορά, ο στίβος μάχης χρειάζεται ταχύτητα και αντοχή. Όλοι οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους. Πρόκειται για ένα έπαθλο που οι «Κόκκινοι» δεν έχουν κερδίσει από τότε που άλλαξαν οι ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Οι «Μπλε», όμως, είναι δυνατοί στο υγρό στοιχείο και έχουν βρει τον τρόπο για να κερδίζουν. Έτσι, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά.

Παράλληλα, το συμβούλιο κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για κάποιους παίκτες και κάποιοι νιώθουν ξένοι στην ίδια τους την ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός, οι παίκτες γίνονται ολοένα πιο επιθετικοί και εριστικοί. «Εκτός εαυτού ο Chris με την Μαριαλένα μετά την ψηφοφορία. Λέτε να είναι αυτός ο παίκτης που θα μείνει στο παιχνίδι και θα ανάψει την βόμβα;» ανέφερε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή «Love it» το μεσημέρι της Τετάρτης (10/2).

Θυμίζουμε ότι το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έβγαλε ηττημένη την ομάδα του Τζέιμς και πλέον οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Chris Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος. Οι «Κόκκινοι» επικράτησαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγωνίσματος ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος κέρδισε όλους τους αντιπάλους του, ενώ των ατομική ασυλία από την ομάδα του Τζέιμς κατάφερε να πάρει ο Αλέξης Παππάς.

SurvivorSurvivor 4ΣΚΑΪ