Τηλεόραση|24.02.2021 19:09

Survivor 4: Μπουρλότο στην κόκκινη ομάδα - Πώς να νικήσουν χωρίς ψυχολογία

Newsroom

Αμείωτες συνεχίζουν οι εντάσεις στην κόκκινη ομάδα του «Survivor 4», η οποία έχασε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και έφτασε στο συμβούλιο του νησιού, όπου ψηφίστηκε για άλλη μία φορά η Ανθή Σαλαγκούδη για αποχώρηση. Τα νεύρα στην κόκκινη ομάδα δεν θα περάσουν τόσο εύκολα μιας και η Σοφία Μαργαρίτη με τα σχόλια και το ύφος της έχει «βάλει μπουρλότο» στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά. Από το τρέιλερ αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι οι παίκτες έχουν στραφεί ο ένας κατά του άλλου.

Ο Κόρο κατηγορεί τον ζαχαροπλάστη Κώστα ότι τον προσεγγίζει για να ψηφίσει κάποιον που αντιπαθεί, δηλαδή τον Τριαντάφυλλο. Μπροστά σε όλους στην καλύβα ο Κόρο θέλει να ξεσκεπάσει αυτή την κίνηση, κάτι που θα φέρει το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου «Ντάφυ». Ο Τριαντάφυλλος μίλησε αρνητικά για την Ανθή και η Σοφία έσπευσε να την υπερασπιστεί, μιλώντας απαξιωτικά σε Ντάφυ και Κοψιδά. Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει καταλάβει ότι σύσσωμη η ομάδα δεν τη θέλει στους στίβους μάχης και δηλώνει ότι θα κάτσει στον πάγκο και δεν θα παίξει στον αποψινό (23/2) δεύτερο αγώνα ασυλίας - όπου τα spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» αποκαλύπτουν ότι θα νικήσει η μπλε ομάδα.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο συμβούλιο σήμερα η& Σοφία Μαργαρίτη και ο Τριαντάφυλλος δίνουν «μάχη» στον στίβο των υποψηφιοτήτων για αποχώρηση. Σημαντική θα είναι και η απόφαση της Καρολίνας, της παίκτριας που κέρδισε της ατομική ασυλία, την οποία της παραχώρησε χάνοντας οικειοθελώς ο Κοψιδάς. Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε περίπτωση που η Ανθή Σαλαγκούδη καταφέρει να διώξει έναν από τους «δυνατούς» παίκτες, τότε η παραγωγή θα μπει σε διαδικασία να αλλάξει η ψηφοφορία και να δίνεται αρνητική ψήφος από το τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή το κοινό να ψηφίζει ποιον θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και όχι να παραμείνει. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι φανερό ποιον θέλει να «τιμωρήσει» το τηλεοπτικό κοινό στο «Survivor 4».

αποχώρησηSurvivorSurvivor 4ΤριαντάφυλλοςΑνθη Σαλαγκούδη