Τηλεόραση|05.03.2021 09:20

Survivor 4: Η Μαριαλένα πλησιάζει τον πρώην της και τη νυν του, για να τους πάρει στην κλίκα

Newsroom

Αλλάζουν πάλι οι ισορροπίες στο «Survivor 4» μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, ένα θέμα που μονοπώλησε τις συζητήσεις των παικτών του ριάλιτι εδώ και ημέρες. Οι πανηγυρισμοί της κόκκινης ομάδας ακούστηκαν μέχρι την... Αθήνα, αλλά απόψε οι Survivors θα έρθουν αντιμέτωποι με μία νέα έκπληξη. 

Νέα παίκτρια μπαίνει στο «Survivor 4» και είναι φίλη του νικητή του ριάλιτι, Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως είχε αποκαλύψει ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η Ελένη Χαμπέρη ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι. Απόψε οι παίκτες έχουν αγώνισμα με έπαθλο φαγητό και ο αγώνας στον στίβο θα είναι «υγρός» και πολύ σκληρός. 

Η όμορφη γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη κατάγεται από τον Βόλο και θα είναι όπως είπε ο Γιώργος Λιανός η τελευταία παίκτρια που έφυγε από Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης. Η Ελένη γνωρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσω ενός κοινού γνωστού που σημαίνει ότι πιθανότατα έχει πάρει οδηγίες και συμβουλές από τον πρώτο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Η νέα παίκτρια είναι από πολύτεκνη οικογένεια και έχει σχέση με γνωστό chef του Βόλου.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Η Μαριαλένα απειλεί να αποχωρήσει μετά την είσοδο του πρώην της

Ο Αλέξης και ο Κρις «χρησιμοποιούν» την Ελευθερία ως «δόλωμα» για να προσεγγίσουν τους νέους παίκτες στην κλίκα τους. H Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει με την Χριστίνα τη νέα παίκτρια κάνοντας τις πρώτες κινήσεις.

Σε παράλληλο σύμπαν και η Μαριαλένα θέλει να πάρει με το μέρος της (και με το μέρος του Τζέημς) τον πρώην της, Σάκη και τη νυν του. Μεγάλη αναστάτωση φαίνεται ότι είχε προκαλέσει αρχικά η είσοδος του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Kεφαλά στη Μαριαλένα. Η παίκτρια μόλις αντίκρυσε τον πρώην σύντροφό της πάγωσε και σχολίασε: «Δηλαδή, συγγνώμη, θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες και όλα καλά; Θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και όλα καλά και μια χαρά; Ο άλλος που έρχεται στο παιχνίδι και ξέρει ότι μέσα θα είναι η πρώην του και η νυν του, τι καραγκιόζης μπορεί να είναι». 

Η Μαριαλένα και ο Σάκης υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, έκαναν μαζί την αίτηση για να μπουν στο «Survivor 4», ενώ στη συνέχεια χώρισαν. Τώρα η Μαριαλένα φαίνεται ότι συμβιβάστηκε με το γεγονός και κάνει την επόμενη κίνηση στη «σκακιέρα» του Survivor

SurvivorSurvivor 4ριάλιτιπαίκτεςΜαριαλένα Ρουμελιώτη