Τηλεόραση|02.03.2021 21:04

Survivor 4: Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς αρνούνται να συμμετέχουν στο αγώνισμα ασυλίας

Newsroom

Μετά την απώλεια της πρώτης ασυλίας και τις εντάσεις η διάσπαση μέσα στην Μπλε ομάδα είναι πλέον ορατή στο «Survivor 4». Το Συμβούλιο ανέδειξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Κρις Σταμούλης. «Αναμενόμενο. Έχει ακουστεί αρκετά το όνομά μου. Έχω πέσει αγωνιστικά. Περίμενα ότι η ομάδα θα στραφεί σε εμένα. Μπορώ να φανταστώ από πού προέρχονται οι πέντε ψήφοι» ανέφερε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο παίκτης. 

Στο αποψινό επεισόδιο, ωστόσο, ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς παίρνουν μία πολύ σημαντική απόφαση που στοιχίζει πολύ στους Μπλε. Δεν θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία. «Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σε ένα φτηνοπάζαρο κάπου στα άχρηστα στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμηση στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό και σύντομα θα πω τον τελευταίο μου λόγο» λέει, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Survivor» ο Αλέξης Παππάς.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που έχουν πάρει οι παίκτες μέχρι σήμερα

Ο Τζέημς Καφετζής είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία γι' αυτή την εβδομάδα κι αυτός που θα υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου οι Μπλε θα χάσουν ξανά. Παράλληλα, η εκπομπή «Love it» πρόβαλλε αμοντάριστα πλάνα για το πώς συνεχίστηκε η κουβέντα μετά τον καβγά που προκάλεσε η Άννα Μαρία με όσα είπε για Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πού χάθηκαν για 7 ώρες Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης - Όλο το παρασκήνιο

SurvivorΑλέξης ΠαππάςSurvivor 4