Τηλεόραση|10.03.2021 09:56

Survivor 4: «Τον άντρα δεν τον κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα» έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Newsroom

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο επεισόδιο του «Survivor 4», που προβλήθηκε την Τρίτη (09/03) στον ΣΚΑΪ, έπειτα από την ήττα των Κόκκινων στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Η κάλπη της ομάδας του Γιώργου Κοψιδά έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαριάνθη με εννιά ψήφους. Με αυτό τον τρόπο, η παρέα της Ανθής Σαλαγκούδη φτάνει προς το τέλος της, αφού η δημοσιογράφος έφυγε, η Σοφία αποχώρησε λόγω τραυματισμού και η Μαριάνθη είναι τώρα προτεινόμενη.

«Είναι σεβαστό το αποτέλεσμα από την ομάδα. Μετά τη συζήτηση, κάπου το περίμενα. Δεδομένων των πραγμάτων, όπως τα σκέφτομαι, αγωνιστικά δεν θεωρώ ότι είμαι μια αδύναμη παίκτρια που δεν φέρνει πόντους» δήλωσε η παίκτρια μετά την ανακοίνωση του ονόματός της.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Μάθε να μιλάς, γιατί δεν ξέρεις» - Τζέημς και Σάκης συνεχίζουν την κόντρα

Έτσι, λοιπόν, μετά τον Νίκο Μπάρτζη που βγήκε πρώτος στον «τάκο» από τους Μπλε, σειρά είχε η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία από την κόκκινη ομάδα, ανέφερε τον Τριαντάφυλλο τον επόμενο υποψήφιο. Ύστερα από την ανακοίνωση του ονόματός του, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του.

«Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι βρίσκομαι σε αυτή τη θέση από έναν φίλο που είμαστε πολύ κοντά γενικά. Πιάνεις τον φίλο σου που είστε κοντά και του λες θα σε ψηφίσω. Πήρε την ασυλία, δεν μίλαγε. Μίλαγε με άλλους, με τον Κοψιδά που δεν μίλαγαν σχεδόν ποτέ μέχρι σήμερα. Το ίδιο και η Καρολίνα. Με εμένα δεν μίλησε ο Κόρο, αλλά κάποιοι άλλοι ήταν κοντά του. Θα με βρει απέναντί του και ο Κόρο και ο Κοψιδάς. Με το να κάνεις διαλογισμό δεν σου φεύγει η πονηριά. Στην καλύβα ο Κόρο δεν μου μίλαγε, άντρα δεν σε κάνουν τα μούσια και τα μπράτσα».

Μάλιστα, όταν ο τραγουδιστής ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο για την υποψηφιότητά του και εκείνος αποκάλυψε ότι πήγε να τον δωροδοκήσει, δίνοντάς του μισή μπανάνα, ο καυγάς φούντωσε. «Τελικά φιλία δεν υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Ότι και να πω για σένα είναι λίγο» υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Το κουβάρι δεν σταμάτησε να ξετυλίγεται, καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσαν στεγνά τον Τριαντάφυλλο, υποστηρίζοντας ότι τους παρακάλεσε να ζητήσουν από τον Γιώργο Κόρομι να μην τον ψηφίσει.

Η αντίδραση του Γιώργου Ταβλαδάκη για την υποψηφιότητά του

Από την άλλη, η Άννα Μαρία υπέδειξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. «Μετά από κάποια περιστατικά θα ψηφίσω άλλον συμπαίκτη μου. Μετά τον Πάνο Καλίδη είναι κι αυτός από τους αδύναμους. Χρησιμοποίησε και πίεσε ψυχολογικά, με αυτά που ήξερε πριν μπει, λέγοντας ότι εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος ήμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Δεν είναι η σωστή στρατηγική» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή παίκτρια.

Αυτή η κίνηση ενόχλησε αρκετά τον Ταβλαδάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «ψεύτρα» την Άννα Μαρία Βέλλη. «Όλο αυτό είναι συνεννοημένο με τον κύριο Τζέιμς και τον κύριο Νίκο. Αυτό που είπε ότι είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης μετά τον Πάνο είναι αστείο. Δεν μεταβίβασα τέτοιες πληροφορίες. Δεν έχουμε καμία ανάγκη αυτούς τους τρεις παίκτες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Άννα Μαρία με ψήφισε γιατί θέλει να σπάσει εμένα και τον Σάκη και να προστατεύσει τον αγαπημένο της Νίκο».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε - «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

Survivor 4ΤριαντάφυλλοςΆννα Μαρία ΒέλληΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor