Τηλεόραση|01.06.2021 11:24

Survivor 4 αποχώρηση: «Σάρωσαν» οι μαμάδες των παικτών - Σάκης και Τριαντάφυλλος υποψήφιοι

Newsroom

Μάνα είναι μονο μία... και στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες του «Survivor 4» να απαντούν σε ερωτήσεις παράλληλα με τις μαμάδες τους, οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/5). «Καλό μήνα» με πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση της εβδομάδας τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη. Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος στον αποψινό  αγώνα ασυλίας και ποια πρόσωπα της ελληνικής showbiz θα εμφανιστούν σε ένα live παιχνίδι ερωτήσεων έκπληξη; 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Διπλασιάζει την αμοιβή

Πριν την ασυλία και το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες να συμμετέχουν σ’ ένα παιχνίδι ερωτήσεων μαζί με τις ... μαμάδες τους, οι οποίες έδιναν τις απαντήσεις σε βίντεο. Εντυπωσιακός νικητής με τέσσερα στα τέσσερα αναδείχθηκε ο Ντάφυ, αφού έδωσε όλες τις ίδιες απαντήσεις με τη μητέρα του κ. Σεβαστή. Ο Τριαντάφυλλος έχει χάσει τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία και μάλιστα είχε μιλήσει για αυτό σε παλαιότερη φάση του Survivor.

Aπόψε θα υπάρχουν εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής, όπως ανακοίνωσε ο Λιανός. Σε αυτά θα συμμετέχουν ζωντανά Έλληνες celebrities. Όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, η Δούκισσα Νομικού, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Λάουρα Νάργες και ο Τάσος Τρύφωνος.

Survivor αποχώρηση - Υποψήφιος για 11η φορά ο Ντάφυ

Σάκης και Τριαντάφυλλος από κολλητοί βρίσκονται μαζί στη διάθεση του κοινού για την επόμενη ψηφοφορία. Τον Τριαντάφυλλο ψήφισαν για 11η φορά οι συμπαίκτες του, ενώ τον Σάκη Κατσούλη υπέδειξε η Καρολίνα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Η μπλε ομάδα δηλαδή οι: Κόρο,  Ασημακόπουλος, Καρολίνα και Ηλίας κέρδισαν το αγώνισμα. Η Καρολίνα εξήγησε ότι ο Σάκης απέτυχε κατά τη γνώμη της στον ρόλο του αρχηγού, αφού άφησε τον Τριαντάφυλλο να τον κάνει ό,τι θέλει και μίλησε υποτιμητικά για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Επιπλέον, εξήγησε πως το κάνει για να βοηθήσει τους πιο αδύναμους αγωνιστικά φίλους της. Βέβαια η Ελένη Χαμπέρη έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την Καρολίνα. Το ίδιο και ο Κόρο που θεωρεί ότι «η Καρολίνα κλαίει γιατί δεν ξέρει να χάνει». «Γουστάρω που είμαι στα χέρια του κόσμου» είπε ο Τριαντάφυλλος. Ο Σάκης πάντως απάντησε στην Καρολίνα ότι ούτε εκείνη κατάφερε να πιέσει τον Τριαντάφυλλο να παίξει όταν ο Ντάφυ ήταν στην ομάδα της. Ξεκάθαρα ο Σάκης θεωρεί ότι η Καρολίνα ζηλεύει! 

Ο Κόρο πάντως μπορεί να κλείσει συμβόλαιο για τηλεοπτική εκπομπή ψαρέματος, καθώς τον είδαμε να πιάνει σαλάχι 25 κιλών. Ο Τριαντάφυλλος που έχει τσακωθεί μέχρις εσχάτων με τον Κόρο, τον παραδέχθηκε για τα όσα είπε για Καρολίνα και Χαμπέρη. «Μάγκας τεράστιος, στο δίνω συγχαρητήρια και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Επιτέλους μιλάει κάποιος. Είπε αυτό που βλέπει ότι κάποιος είναι συμφεροντολόγος. Έκαναν την Ελένη να κλαίει και χθες ο Ασημακόπουλος στο αγώνισμα της έλεγε έλα μωρό μου, πως να τον πιστέψεις; Αυτά είδε ο Κόρο και τρελαίνεται». 

Πίσω στην Ελλάδα, πάντως, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open, η Ατζούν Μedia έκανε αυστηρή παρατήρηση στην οικογένεια της Μαριαλένας. Η μητέρα της παίκτριας έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και η παραγωγή του ριάλιτι φαίνεται ότι ενοχλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας παίρνει το μέρος του Λιβάνη - Ο Σάκης θα καταστρέψει το παιδί μου

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor; Θα καταφέρει ο Τριαντάφυλλος να μείνει και να αυξήσει τα έσοδά του που σύμφωνα με τηλεοπτικά ρεπορτάζ ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 130.000 ευρώ;

Όλες οι ειδήσεις

Νέα καταγγελία για Marilyn Manson: «Με βίαζε και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η καταστροφή και ο θάνατος συγκλονίζουν το χωριό

Σοφία Μουτίδου: «Ο Χάρης Ρώμας έχει πει δυο συγκλονιστικά ψέματα για μένα»

Brad Pitt - Andra Day: Νέο ειδύλλιο για τον ηθοποιό; Την πολιορκεί από τα Όσκαρ

αποχώρησηεπιβίωσηΤριαντάφυλλοςΓιώργος ΑσημακόπουλοςΓιώργος ΚορόμιΣάκης ΚατσούληςριάλιτιSurvivorΚαρολίνα ΚαλύβαSurvivor 4