Τηλεόραση|07.06.2021 20:16

Survivor 4 αποχώρηση: Ο Σάκης «έδειξε» την Καρολίνα - 100 φορές κομμάτια για τον Τριαντάφυλλο

Newsroom

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... στο «Survivor 4». Οι κανόνες αλλάζουν, οι ασυλίες παίζουν κομβικό ρόλο και το παιχνίδι γίνεται πιο αγωνιστικό από ποτέ, πλησιάζοντας στον μεγάλο τελικό. Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και όλα δείχνουν ότι καλπάζει προς τον τελικό με τη Μαριαλένα στο πλευρό του. Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου συζητήθηκε με δάκρυα, Σάκης και Καρολίνα Καλύβα δεν «τα βρίσκουν» με τίποτα, ενώ ένα θεατρικό έργο στην παραλία από τους Amigos έφερε «φαγούρα» και συζητήσεις περί σεβασμού. Ο Ντάφυ έφυγε, ζήτω ο Ντάφυ! Το Survivor πλησιάζει προς το τέλος, αλλά το τηλεοτπικό κοινό θα μείνει χωρίς επεισόδιο κάθε Τετάρτη. Μέσα στον Ιούνιο θα μειωθούν τα επεισόδια και αυτό εφαρμόζεται από αυτή την εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Άδεια» η παραλία χωρίς τον Τριαντάφυλλο - Οι νέες αλλαγές και ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα

Σάκης και Μαριαλένα ξεσπούν σε κλάματα λόγω της αποχώρησης του Ντάφυ

«100 φορές κομμάτια» τραγουδούν για τον Τριαντάφυλλο, ο Σάκης και η Μαριαλένα στην παραλία. Οι δύο παίκτες ξεσπούν σε κλάματα λόγω της αποχώρησης του Ντάφυ. «Ο Ντάφυ δεν είναι εδώ πια. Τεράστιο κομμάτι απώλειας για μένα και τη Μαριαλένα. Ισως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι μετά τη μέρα που χωριστήκαμε τη Μαριαλένα και αλλάξαμε ομάδες και δεν είμαστε πια μαζί. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Ψυχολογικά με έχει πιάσει ένα παράπονο». «Θα μας περιμένει έξω» λέει η Μαριαλένα και παρηγορεί τον Σάκη που κλαίει. «Αν στοιχημάτιζα θα έβαζα όλα μου τα λεφτά ότι δεν θα φύγει ο Ντάφυ. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση θα φύγει ο Τριαντάφυλλος. Όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε το όνομα του έπαθα σοκ». «Για μένα μετά από εσένα ο Ντάφι ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά μου» λέει ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα. 

Οι Amigos πανηγυρίζουν την αποχώρηση του Ντάφυ με πολύ ευφάνταστο τρόπο

Σε ένα άλλο μέρος της παραλίας οι Amigos πανηγυρίζουν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. «Η προσευχή μου εισακούστηκε. Γεια σου Τριαντάφυλλε, ήταν η ώρα σου» είπε ο Ασημακόπουλος που ήταν και ο βασικός πρωταγωνιστής - μαζί με τον Κόρο - στο δρώμενο! Έξαλλοι η Μαριαλένα και ο Σάκης που άκουσαν από μακριά, κατακρίνουν τη στάση των Amigos, λέγοντας «Είστε θλιβεροί». «Amigos συγχαρητήρια. Amigos δεν σέβεστε ούτε το παιχνίδι που βρίσκεστε. Ό,τι χειρότερο και αηδιαστικό έχω δει στο Survivor. Απαράδεκτο. Ας κάνουν τα θέατρα, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν, αλλά λίγο να σκεφτούμε ότι είμαστε και εμείς στην παραλία. Καραγκιόζικη σχολή Καραϊβικής... δεν έχετε καταλάβει πού βρισκόσαστε. Σε ένα παιχνίδι που παίζει ρόλο ο αθλητισμός μιλάτε για ευγενή άμιλλα και δεν ξέρετε τι σημαίνει». είπε ο Σάκης.

Νέοι κανόνες και καβγάς «τρικούβερτος» για τον Τριαντάφυλλο

Οι παίκτες σχολιάζουν τους νέους κανόνες του παιχνιδιού. «Ωραία εμπειρία» λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, «θα παίζουμε και με τις γυναίκες του παιχνιδιού, άρα θα έχει ένα ωραίο σασπένς». Ο Ηλίας λέει «πρώτος αγώνας ασυλίας με το νέο σύστημα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση». Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες:  

«Οπως σας είπα στο τελευταίο συμβούλιο το παιχνίδι αλλάζει. Πλέον είστε 7 άτομα και η μεγάλη διαφορά είναι ότι θα έχουμε και  αγώνες όπου θα παίξουν και αγόρια μαζί με κορίτσια. Ο τρόπος για τις ασυλίες είναι συγκεκριμένος, θα έχουμε τρεις ασυλίες. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας. Ο νικητής και η νικήτρια κάθε αγώνα θα έχει το δικαίωμα στο βραδινό σύμβουλο να δείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Αν κάποιος υποψήφιος καταφέρει να κερδίσει δύο ασυλίες αυτομάτως απαλλάσσεται από την υποψηφιότητά του και ο παίκτης που τον έχει «δώσει» θα είναι αναγκασμένος να δώσει κάποιον άλλον.

Η διαδικασία με την οποία θα αγωνίζεται στον πρώτο αγώνα ασυλίας είναι ο γνωστός τρόπος με τις τρεις ζωές. Τρεις ζωές ο καθένας. Θα γίνεται κλήρωση για να βλέπουμε τα ζευγάρια και στόχος σας είναι να διατηρήσετε τις ζωές σας και να φτάσετε να είστε ο ένας ή μία που θα κερδίσει όλη αυτή τη διαδικασία».

Σάκης και  Μαριαλένα αγκαλιασμένοι προχωρούν προς το στίβο μάχης, ενώ λίγο πριν έγινε ένας έντονος τσακωμός ανάμεσα στους κόκκινους και στους μπλε για τον όρο «καραγκιόζης» που αποδίδεται στην Τρίαντάφυλλο. «Για τον όρο "καραγκιόζης" και τον Τριαντάφυλλο εμείς με τον Σάκη ήμασταν άσχημα ψυχολογικά με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και τα παιδιά θέλησαν να κάνουν ένα θεατρικό κατά του Τριαντάφυλλου και να τον χλευάζουν με λέξεις "καραγκιόζης", "απόφοιτος του καραγκιόζη της σχολής" και τέτοια σχόλια. Δεν μου άρεσαν καθόλου» είπε η Μαριαλένα. Η Καρολίνα Καλύβα πάντως είπε ότι το θεατρικό ήταν σάτιρα και όχι κοροϊδία: «Κάθε θεατρικό έργο εκεί έξω, όταν έχει ύφος σατιρικό είναι απολύτως αποδεκτό. Δεν χλευάστηκε κάνεις απλά γίνεται μία αναπαράσταση». 

«Είμαστε στο Survivor Καρολίνα, βρισκόμαστε σε παιχνίδι επιβίωσης» λέει ο Σάκης

Ο Σάκης κερδίζει τον Κόρο και ανακοινώνει με ποιους θέλει να μοιραστεί το έπαθλό του. Σάκης, Μαριαλένα, Κόρο και Ηλίας απόλαυσαν ένα υπέροχο beach party, με fingerfood, μπίρες και μασάζ. Η Καρολίνα λέει στην κάμερα του Survivor ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να την επιλέξει ο Σάκης για να μην του έχει την υποχρέωση! Ο Κόρο ψάρεψε αστακούς, αλλά ενοχλήθηκε από τα «εγωκεντρικά» σχόλια του Σάκη, ενώ ο Ασημακόπουλος σκέφτηκε ότι μπορεί να το παράκανε με το θεατρικό εις βάρος του Τριαντάφυλλου. Ο Σάκης επιτέθηκε στην Ελένη που πανηγύριζε για τον Κόρο, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης «έδωσε» την Καρολίνα. «Είμαστε στο Survivor Καρολίνα, βρισκόμαστε σε παιχνίδι επιβίωσης... τι θεατρικό ήταν αυτό» της είπε ο Σάκης με την Καρολίνα να επιμένει ότι πρόκειται για «άκακη σάτιρα». 

Όλες οι ειδήσεις

Σερ Τομ Τζόουνς: Τα συγκινητικά λόγια αγάπης για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή

Στο πλευρό της Ναόμι Οσάκα και ο Γουίλ Σμιθ: «Έχεις δίκιο, κάνουν λάθος»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λεωνίδας Κακούρης για τον 3ο κύκλο - Καπνοβιομήχανος στη Λάρισα

Σάκης ΚατσούληςSurvivorριάλιτιΚαρολίνα ΚαλύβαSurvivor 4Μαριαλένα Ρουμελιώτη