Τηλεόραση|02.01.2022 17:00

Παίκτες ριάλιτι που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά - Πώς θέτουμε στόχους για το 2022 και ο προπονητής του Αντετοκούνμπο

Newsroom

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά από τους συνεργάτες της εκπομπής «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη στο Open, που κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές την πρώτη και τη δεύτερη μέρα του 2022. Κάθε σαββατοκύριακο λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο στούντιο του «Open Weekend» και αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές της ζωής τους.

Την Κυριακή (02/01) η εκπομπή ασχολήθηκε μεταξύ άλλων με τους παίκτες ριάλιτι και τα πρόσωπα που προβλήθηκαν την περασμένη χρονιά, ενώ στον καναμέ της εκπομπής φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Στην εκπομπή μίλησε και ο προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γρηγόρης Μελάς.

Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ, Τζεφ Μπέζος, Έλον Μάσκ, Σοφία Μπεκατώρου, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ματίνα Παγώνη και Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2021.

Οι παίκτες των ριάλιτι που ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος, Στράτος Τζώρτζογλου, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Αθηνά New York, Αλέξης Παππάς και Στέφανος Πιτσίνιαγκας είναι οι παίκτες των ριάλιτι που ξεχώρισαν το 2021.

Γρηγόρης Μελάς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει στην ιστορία του μπάσκετ

Ο Γρηγόρης Μελάς ο προπονητής που «έπλασε» αθλητικά τον Θανάση και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους δύο παίκτες του NBA και περιέγραψε τα παιδικά τους χρόνια.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα μοναχικά γενέθλια στις φυλακές και η δίκη

Τα μοναχικά γενέθλια του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές και η δίκη που αναμένεται να γίνει στις 18 Μαρτίου.

Γιώργος Βελισσάρης: Στην αρχή της καριέρας μου τραγούδαγα σε άδειες καρέκλες

Ο Γιώργος Βελισσάρης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη γνωριμία με την γυναίκα του, το J2US ενώ αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας του τραγουδούσε σε άδειες καρέκλες.

Γιατί κάθε χρόνο με την έναρξη του νέου έτους θέτουμε νέους στόχους και πως να τους πετύχουμε

Η ψυχοθεραπεύτρια Νέλλυ Βυζαντιάδου εξηγεί γιατί βάζουμε νέους στόχους με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αλλά και πως να τους πετύχουμε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της

Καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μίλησε για την περιπέτεια της υγεία της, το bullying που δέχθηκε ο αδελφός της αλλά και για τα σχέδια της.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για το Ποιος είναι Πρωινιάτικα και την απώλεια του αδελφού του

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα Ποιος είναι Πρωινιάτικα αλλά και για την οικογένεια του.

παίκτεςΕλένη ΤσολάκηπρόσωπαΓιάννης ΑντετοκούνμποΔημήτρης ΜακαλιάςOPENΔήμητρα ΑλεξανδράκηριάλιτιΠέτρος Φιλιππίδης