Τηλεόραση|01.05.2022 14:13

Περισσότερα από 20 νέα σίριαλ έρχονται στις οθόνες μας - Τα κανάλια μπαίνουν δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας

Άγγελος Γεραιουδάκης

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν ήδη αρχίσει τις συσκέψεις και τις προετοιμασίες για την επόμενη. Η ελληνική μυθοπλασία, αδιαμφισβήτητα, έχει ανθίσει ξανά τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη, χαρίζοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κωμικές και κοινωνικές ιστορίες, ερωτικά δράματα, μυστήριο, αγωνία, δράση και φυσικά αρκετές εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι νέες σειρές, που ετοιμάζονται για τον ερχόμενο χειμώνα.

Αγαπημένοι ηθοποιοί επιστρέφουν στη μικρή οθόνη ύστερα από πολλά χρόνια, ενώ άλλοι συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους με ακόμη πιο σύνθετους χαρακτήρες. Όπως για παράδειγμα η Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία επιστρέφει στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενσαρκώνοντας την ψυχίατρο Μαργαρίτα Καλογεροπούλου. Η σειρά «στΟργή», η οποία είναι η ελληνική προσαρμογή του τούρκικου «Kirmizi Oda», πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας ν' αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σ' έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία. Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα συμμετέχουν επίσης οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιολάντα Μπαλαούρα, Βασίλης Μηλιώνης, Μέγκυ Σούλι, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκος Συσσοβίτης και Λένα Παπαληγούρα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Γεωργίου. 

Μετά το τέλος της σειράς «Ζακέτα να πάρεις» από την ΕΡΤ1, η Ελένη Ράντου επιστρέφει με νέο σήριαλ στο ΣΚΑΪ. Η αγαπημένη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια κομεντί με μεταφυσικά στοιχεία. Τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή αν και θα υπάρχει κεντρική ιστορία. Η πλοκή θα εστιάζει στη ζωή μίας γυναίκας, η οποία είναι αγωνίστρια, αλλά θα έχει ένα ατύχημα, το οποίο θα της αλλάξει ολόκληρη τη ζωή της, με μεταφυσικό τρόπο. Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα έχει τον τίτλο «Ζωή», όπως τ' όνομα της πρωταγωνίστριας. Το σενάριο υπογράφουν η Δωροθέα Πασχαλίδου και ο Γιώργος Καραμίχος.

Το OPEN μπαίνει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα

Το OPEN σκοπεύει από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα με τον Προέδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του σταθμού, Γιάννη Λάτσιο και τη Διευθύντρια προγράμματος, Χρύσα Μασούρου, να έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του ψυχαγωγικού περιεχομένου. Ο Όμηρος Πουλάκης και η Αναστασία Παντούση θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές του Μανούσου Μανουσάκη στο «Κόκκινο Ποτάμι 2». Ο αγαπημένος δημιουργός επιστρέφει στο κανάλι της Παιανίας, με μια ιστορία που θα συγκλονίσει, εστιάζοντας στην ιστορική πορεία των Ποντίων μετά το 1919 και το ξεριζωμό. Το συγγραφικό δίδυμο, Σταύρος Αβδούλος και Ειρήνη Τσώνη, γράφουν το σενάριο πάνω σε ιστορικές πηγές και αρχεία. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στα νέα επεισόδια θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Σωτήρης Χατζάκης, η Δήμητρα Σιγάλα, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Κέλλυ Γιακουμάκη, ο Παύλος Κουρτίδης και ο Άγγελος Ανδριόπουλος.  

Γεμάτη μυστήριο, δράση και αναπάντεχες ανατροπές θα είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά που ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του ίδιου καναλιού και βασίζεται στο τουρκικό φορμάτ, «Κάποτε στην Τζουκούροβα», που στη διεθνή αγορά κυκλοφορεί με τον τίτλο «Bitter Lands» (Πικρή γη). Η ιστορία θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του '50 και θα επικεντρώνεται σε δύο αδέλφια που εργάζονται σ' ένα αγρόκτημα μαζί με τη θετή τους αδελφή. Ο ένας αδελφός ερωτεύεται τη θετή αδελφή του αλλά το κρατούν μυστικό, ενώ ο άλλος αδελφός κανονίζει να παντρέψει τη θετή αδελφή του, μ' έναν πλούσιο γαιοκτήμονα της περιοχής. Οι σειρές εποχής είναι εδώ και καιρό πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, αφού όχι απλά μας ταξιδεύουν σε άλλα μέρη, αλλά και σε άλλες εποχές.

Σημειώνεται, επίσης, πως αρκετές είναι οι ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων των στελεχών του ψυχαγωγικού προγράµµατος για καινούργιες παραγωγές μυθοπλασίας. Στο κανάλι έχουν φτάσει προτάσεις αρκετών σεναριογράφων και παραγωγών που αφορούν και σε πρωτότυπα σενάρια, αλλά και σε διασκευές για την ελληνική τηλεόραση σειρών που έχουν κάνει ιδιαίτερα επιτυχηµένη πορεία στο εξωτερικό.

Μετά το «Καρτ Ποστάλ» έρχεται το «Νησί 2» στην ΕΡΤ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το «Καρτ Ποστάλ», η βραβευμένη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται επίσης σε βιβλίο της και αποτελεί το σίκουελ του «Νησιού». Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί. Η Άννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου. Τη σκηνοθεσία θ' αναλάβει η Ζωή Σγουρού και τη διασκευή του βιβλίου σε σενάριο τηλεοπτικής σειράς θα υπογράψει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος.

Στην ΕΡΤ, επίσης, θα δούμε τρία ακόμα μυθιστορήματα να «μεταφέρονται» στη μικρή οθόνη. Το πρώτο είναι η «Φλόγα και Άνεμος» του Στέφανου Δάνδολου. Το καλοκαίρι του 1920, καταφτάνει στη Χίο, η Κυβέλη Αδριανού, η μεγάλη δόξα του ελληνικού θεάτρου. Γενικός Διοικητής του νησιού είναι ένας γοητευτικός νεαρός, ονόματι Γεώργιος Παπανδρέου. Εκείνη είναι παντρεμένη. Το ίδιο κι αυτός. Η εμβληματική πρωταγωνίστρια και ο πολιτικός που θα αναδειχθεί τρεις φορές Πρωθυπουργός της Ελλάδας ζουν για χρόνια έναν θυελλώδη παράνομο έρωτα, ώσπου ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και γίνονται ένα από τα μυθικά ζευγάρια του 20ου αιώνα. Όμως οι παράφορες αγάπες είναι πάντα σπαρμένες με αγκάθια. Την επιμέλεια σεναρίου έχει αναλάβει η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία η Ρέινα Εσκενάζυ. Πρωταγωνιστούν οι Αργύρης Πανταζάρας, Κατερίνα Λέχου, Λένα Παπαληγούρα, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ενώ ο Άρης Λεμπεσόπουλος θα υποδυθεί τον Γεώργιο Παπανδρέου και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη θα ενσαρκώσει την Κυβέλη.

Το δεύτερο μυθιστόρημα υπογράφει η Βεατρίκη Σαΐα – Μαγρίζου και έχει τίτλο «Το βραχιόλι της φωτιάς» και όπως αναφέρεται στ' οπισθόφυλλο του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη η ιστορία μας μεταφέρει «το δραματικό οδοιπορικό μιας εβραϊκής οικογένειας στις ζοφερές στιγμές του εικοστού αιώνα. Το χρονικό μιας κοινωνίας που συντρίβεται και αναφύεται μέσα από τα ερείπιά της. Η θυελλώδης ιστορία του μικρού Ιωσήφ, όπως την καταγράφει ένα νυχτερινό παραμύθι: Θεσσαλονίκη, 1917.

Οι φλόγες ζώνουν την εβραϊκή συνοικία. Η Μπενούτα με τα παιδιά της βρίσκονται στο σπίτι. Ένας Τσιγγάνος, ο Αγγελής, τους διασώζει την τελευταία στιγμή. Τους μεταφέρει στον καταυλισμό του, μακριά απ’ τον όλεθρο. Μεγάλο μέρος της πόλης καταστρέφεται. Ένα πολύτιμο κόσμημα σώζεται. Ένα κειμήλιο που συνδέει ανθρώπους και γεγονότα. Εβραίους και Τσιγγάνους. Δυο λαούς με διαφορετική κοσμοαντίληψη αλλά με πεπρωμένο κοινό. Πόλεμος, ναζιστική θηριωδία, Άουσβιτς. Οι σκληρές σελίδες του Ολοκαυτώματος. Η οδύσσεια ενός βραχιολιού». Το σενάριο έχουν αναλάβει ο Νίκος Απειρανθίτης και η Σοφία Σωτηρίου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέπας. Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν ο Γιώργος Καραμίχος, ο Νίκος Ψαρράς, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο Θάνος Τοκάκης, η Βασιλική Τρουφάκου και η Νένα Μεντή

Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό, καθώς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα αστυνομική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», η οποία βασίζεται στο τελευταίο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά, «Πριν κοιμηθείς με το διάβολο». Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Αθήνα του 1930. Ο πληθυσμός της πόλης έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τους πρόσφυγες και οι ανάγκες υδροδότησης και έργων υποδομής απορροφούν τεράστια κεφάλαια. Μέσα στη δίνη του αμερικανικού κραχ και της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, αλλά και των διαπραγματεύσεων για το Σύμφωνο Φιλίας με την Τουρκία, η Ελλάδα αναζητά ένα καινούργιο δάνειο. Ο Φιλότιμος Βάκχος, ως κοσμικογράφος στα Αθηναϊκά Νέα, ξέρει πολύ καλά πώς να φυλάει μυστικά αλλά και πώς να τα αποκαλύπτει.

Όταν ο Αμερικανός επιχειρηματίας και σύζυγος της αδελφικής του φίλης ζητά τις υπηρεσίες του, ο Βάκχος δεν υποπτεύεται τον κίνδυνο. Μια ομάδα οικονομικών παραγόντων έχει βάλει στόχο τον υποδιοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του αναθέτει να συγκεντρώσει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του. Η έρευνά του θα τον φέρει σε επαφή με τον μεθυστικό χώρο της παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών στην Ελλάδα, τον υπόκοσμο του ρεμπέτικου και της πορνείας, αλλά και μ' έναν κύκλο ανθρώπων που έχουν σκοπό να επηρεάσουν τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα και δεν θα αφήσουν κανέναν να τους εμποδίσει.

Συνέχεια θα δοθεί και στη συνεργασία με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη με τρεις μίνι σειρές, βασιζόμενες σε αντίστοιχα διηγήματα της Κλασικής Ελληνικής Λογοτεχνίας. Έτσι, λοιπόν, την επόμενη σεζόν θα δούμε «Το παράπονο του νεκροθάπτου» του Εμμανουήλ Ροΐδη, «Η φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και «Η άσχημη αδελφή» του Δημητρίου Βικέλα. Επίσης, στον τηλεοπτικά αέρα θα βγει ο «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νίκου Κουτελιδάκη και σε σενάριο Ελένης Ζιώγα. 

Μπισμπίκης – Στάνκογλου μαζί σε νέα σειρά στον Alpha

Ο «Σασμός», αναμφισβήτητα, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Είναι το πρόγραμμα που κυριάρχησε στην prime time ζώνη, με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πρωτιές, παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό. Έτσι, λοιπόν, ο Alpha επιμένει στη μυθοπλασία με μία νέα σειρά, που θα έχει τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει» και θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, το οποίο είχε γίνει και ταινία, με τον Νίκο Κουρή και την Αθηνά Μαξίμου. Όσον αφορά το καστ της σειράς, αναμένεται να δούμε τους ηθοποιούς Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και Ηλιάνα Μαυρομάτη. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Μακρή, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Κορδέλλα.

Oι «Άγριες μέλισσες» φεύγουν, το «Ντέρτι» έρχεται στον ΑΝΤ1

Τα πράγματα φέτος δεν πήγαν και τόσο καλά για τον ΑΝΤ1. Δυστυχώς, τα προγράμματα που παρουσίασε δεν κατάφεραν να σημειώσουν ικανοποιητικά νούμερα και έφεραν μεγάλο πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του σταθμού. Η στρατηγική του σεναριακού ξεχειλώματος για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον «Ήλιο» κατέστρεψε τις άλλοτε δυναμικές σειρές του και έτσι το κανάλι πληρώνει τώρα τις συνέπειες της σεζόν. Βλέποντας, επίσης, ότι τα ριάλιτι, τα τηλεπαιχνίδια και τα σόου πουλάνε, αποφάσισε να μπει και σε αυτά τα χωράφια. Ωστόσο, οι επιλογές των προσώπων που έκανε ήταν η μία χειρότερη από την άλλη.  

Ωστόσο, όπως ο Φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες του, έτσι και ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επενδύσει πιο δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας την επόμενη σεζόν, με στόχο να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης. Οι δημιουργοί από τις «Άγριες Μέλισσες», Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, ετοιμάζουν νέα καθημερινή σειρά, όπου θα προβάλλεται στην prime time του καναλιού. Το «Ντέρτι» θα είναι μια σειρά με πολλή μουσική, κυρίως λαϊκό και ρεμπέτικο, που θα μας γυρίσει πίσω στα 80s και η ιστορία θα διαδραματίζεται σε μια κλειστή κοινωνία με ανατροπές προκειμένου να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Παράλληλα, το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» της Ελένης Καπλάνη από τις εκδόσεις Λιβάνη. Μετά την επιτυχία του «Αγίου Παϊσίου», έρχεται άλλη μια σειρά με θρησκευτικό περιεχόμενο, που θα θυμίζει όμως έντονα το «Άγγιγμα ψυχής». Η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται ν' αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που έχει στηρίξει έμπρακτα τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και όλους όσοι εργάζονται στις παραγωγές των σειρών, ειδικά σε μία περίοδο που ο καλλιτεχνικός χώρος έχει πληγεί, λόγω της πανδημίας. Έτσι, λοιπόν, στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του καναλιού, μετά τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, θα δούμε την κωμωδία «Ο Φίλος» της Φωτεινής Αθερίδου, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τη «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ, με τη σπουδαία Υρώ Μανέ και το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με» του Δημήτρη Σίμου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η τηλεοπτική του επιστροφή μ' ένα νέο ερωτικό τρίγωνο

Έπειτα από αρκετές αναβολές, η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο Δάσκαλος» θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Αποτελούμενη από εννιά επεισόδια, τα οποία το καθένα κόστισε περίπου 300.000 ευρώ, επικεντρώνεται γύρω από έναν δάσκαλο μουσικής σ' ένα σχολείο των Επτανήσων. Ο άνδρας, που είναι παντρεμένος, γοητεύεται από μία μαθήτρια της Γ' λυκείου, την οποία υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου και τότε η ζωή του ανατρέπεται. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επίσης, θα δούμε τη Μαρία Καβογιάννη, τη Στεφανία Γουλιώτη, τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Αντίνοο Αλμπάνη και τον Φάνη Μουρατίδη. 

Στο ίδιο κανάλι θα δούμε και το τηλεοπτικό ντεμπούτο του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου. Η νέα μίνι σειρά 8 επεισοδίων «Milky Way» περιγράφει την ιστορία μιας έφηβης, η οποία αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα βρεθούν μπροστά από τις κάμερες είναι οι Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Φουρέιρα.

Από τον Οκτώβριο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Mega και η νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», με πρωταγωνίστριες τη Μαίρη Σταυρακέλη, την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Βάσω Λασκαράκη

Η Μαίρη Χρονοπούλου επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό, έπειτα από 27 χρόνια

Τα τελευταία χρόνια, η Cosmote TV αναμφίβολα έχει συνδέσει το όνομά της, με ορισμένες από τις πιο γνωστές και πετυχημένες ελληνικές σειρές. Κάνει δικές της παραγωγές, οι οποίες έχουν κερδίσει το κοινό. Έτσι, λοιπόν, μ' εντυπωσιακό καστ επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ». Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις». Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου. Ανάμεσα στους ηθοποιούς, θα δούμε και τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση, έπειτα από 27 χρόνια, με την τελευταία της τηλεοπτική δουλειά να είναι το «Μάνα είναι μόνο μια». 

Παράλληλα, άλλη μία παραγωγή είναι ήδη έτοιμη για να προβληθεί την επόμενη σεζόν από την Cosmote TV. Αυτή δεν είναι άλλη από τους «Αόρατους». Σύμφωνα με την υπόθεση, μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι πέντε συνεργάτες -Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Βασιλική Τρουφάκου και Γιώργος Χρανιώτης- βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Τη νέα σειρά υπογράφει σκηνοθετικά ο Χάρης Μαζαράκης, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Θωμά Νικολαΐδη.

OPENΣπύρος ΠαπαδόπουλοςΧριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΜαίρη ΧρονοπούλουANT1ειδήσεις τώραCosmote TVMEGAΒικτόρια ΧίσλοπAlphaΒασίλης ΜπισμπίκηςMaestroΆγριες μέλισσεςΚαρυοφυλλιά ΚαραμπέτηΜαρία Ναυπλιώτουμυθοπλασία