Τηλεόραση|17.09.2022 15:14

Χαμογέλα και Πάλι προς Λιάγκα: «Μεγάλες μπουκιές να τρώμε Γιώργο μου, μεγάλα λόγια να μην λέμε»

Newsroom

Το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν του J2US είναι στον αέρα. To κοντέινερ με το νούμερο 4 καταφθάνει βράδυ στο λιμάνι. O Νίκος Κοκλώνης είναι εκεί για να το παραλάβει! Οι κριτές του μουσικού σόου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Βίκυ Σταυροπούλου, αναρωτιούνται για το περιεχόμενό του.

Ποιος είναι ο τέταρτος κριτής; Η απάντηση… αιωρείται! Η παρουσία του Νίκου Κοκλώνη φυσικά δεν περνά απαρατήρητη και σύντομα το λιμάνι μετατρέπεται σε σκηνή, η νύχτα φωτίζεται με λαμπερές παρουσίες και το τραγούδι μας συμπαρασύρει σε χορό. Με αφορμή την πρόταση που δέχτηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής για να πάρουν μέρος στο J2US, η Δούκισσα έκανε πρόταση on air στον συμπαρουσιαστή της να πάνε και εκείνοι να τραγουδήσουν. 

«Μου έχει κάνει πρόταση η παραγωγή να πάω, αλλά προφανώς και δεν έχω πάει. Το σκέφτηκα και είπα "όχι" ξεκάθαρα. Αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου, θα κάνω τέτοιες εμφανίσεις. Εγώ δεν είμαι lifestyle. Εγώ κάνω lifestyle, αλλά δημοσιογράφος είναι η ταυτότητά μου» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.   

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με τον Γρηγόρη Μελά να σχολιάζει: «Να σας κάνω, λοιπόν, μία αποκάλυψη; Μου φαίνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας πριν από 1,5 χρόνο πρέπει να πέρασε μία μεγάλη επαγγελματική κρίση και να ένιωθε μετά την αποχώρηση και το διαζύγιο του από τον ΣΚΑΪ πως όντως είχε τελειώσει η καριέρα του, γιατί έτσι μόνο δικαιολογείται -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του- οι επαφές που είχε κάνει με τη Barking Well. Η ξεκάθαρή του απάντηση ήταν έπειτα από δύο με τρία ραντεβού και αφού έπεσε το οικονομικό στο τραπέζι που εκεί δεν το βρήκε. Ήθελε να είναι guest σε τρία live και μάλιστα είχε τονίσει στην εταιρεία παραγωγής πως δεν θέλει να κριθεί από τους κριτές. Απλά είναι λίγο άκομψο, για να το πω κομψά- όταν λες για συναδέλφους σου που όχι μόνο δεν έχει λήξει η καριέρα τους μετά το J2US ή από κάποιο άλλο σόου αλλά ίσως και να έχει απογειωθεί. Μεγάλες μπουκιές να τρώμε Γιώργο μου, μεγάλα λόγια να μην λέμε». 

Ωστόσο, το 2010 ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τη Φαίη Σκορδά έκαναν μία guest εμφάνιση στο J2US και τραγούδησαν το «Mamma Mia». Το απόσπασμα παρουσίασε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

 

Πρωινό: Σχέδιο να κάνουν «τούμπα» ενημέρωση με ψυχαγωγία

Αναβρασμός φαίνεται πως επικρατεί στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά. Υπάρχουν συζητήσεις για αλλαγές στην σκαλέτα της εκπομπής «Πρωινό», καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

«Είναι ένα καζάνι που βράζει και δεν είναι υπερβολή. Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και βλέπουμε να επικρατεί ένας πανικός. Δεν είναι υπερβολική η λέξη. Το "Πρωινό" είναι στο μάτι του κυκλώνα, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1 από πίσω να προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν. Θυμάστε που σας είπα την προηγούμενη εβδομάδα πως έχει μία διορία από τον ΑΝΤ1 να δει πως θα τα πάει με το Πρωινό. Μετά την είσοδο της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη, η συμφωνία έρχεται ν' αλλάξει και να μπει ένα άλλο πλάνο στο τραπέζι. Γνωρίζουμε πως στον ΑΝΤ1 έπεσε - ανεπίσημα προς το παρόν- μία πρόταση ν' αλλάξει η δομή της σκαλέτας. Θέλουν να κάνουν "τούμπα" ενημέρωση με ψυχαγωγία». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραJ2USΦαίη ΣκορδάΝαταλία ΓερμανούΝίκος ΚοκλώνηςΔούκισσα ΝομικούΣίσσυ ΧρηστίδουΓιώργος Λιάγκας