Τηλεόραση|08.01.2023 14:48

Survivor All Star: Ποια ζευγάρια θα είναι χωριστά - Πώς διαμορφώνονται οι ομάδες των παικτών

Newsroom

Το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα απόψε Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν βρίσκονται στο μέρος όπου η ζωή τους άλλαξε για πάντα και το Survivor All Star έρχεται για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του πιο ανατρεπτικού τηλεοπτικού προγράμματος. Οι παίκτες που επιλέχθηκαν ως τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού Survivor, είναι έτοιμοι, γνωρίζοντας τι τους περιμένει στο παιχνίδι, όμως οι αλλαγές που θα συναντήσουν θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν. 

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα έγινε γνωστό το πώς διαμορφώνονται οι δύο ομάδες αλλά και ποια ζευγάρια «χωρίζονται» και πλέον θα αγωνίζονται ως αντίπαλοι. Ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνθεση των ομάδων και πιο συγκεκριμένα, το ποια από τα ζευγάρια θα χωριστούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα και το πρώην ζευγάρι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες.

Οι ομάδες φαίνεται να διαμορφώνονται ως εξής:

Κόκκινη ομάδα:

Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Μπαρτζης

Μπλε ομάδα:

Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ηλίας Μπογδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ποιο είναι το πρώτο έπαθλο

Φέτος η παραγωγή επέλεξε το πρώτο έπαθλο να είναι η φωτιά κάτι το οποίο θα κάνει τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Μας» η μεγάλη ανατροπή έρχεται στο γεγονός ότι η νικήτρια ομάδα θα έχει μία και μόνο ευκαιρία να ανάψει φωτιά. Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η σύνθεση των δύο ομάδων και ποιοι θα είναι εκείνοι που θα βγουν νικητές στο αγώνισμα της πρεμιέρας.

Οι απουσίες

Αν και το φετινό Survivor να ονομάζεται All Star, λείπουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές προηγούμενων σεζόν, όπως ο νικητής του Survivor του 2017, Γιώργος Αγγελόπουλος. Αν και η παραγωγή προσπάθησε να τον πείσει, εκείνος δεν δέχτηκε να είναι στον Άγιο Δομίνικο. Κάποιοι είπαν ότι αρνήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Άλλοι ότι ίσως να μην ήθελε να αλλάξει την εικόνα που έχει για εκείνον ο κόσμος.

Δεύτερος «μεγάλος» απών, ο φιναλίστ της περσινής σεζόν και ένας από τους παίκτες που απασχόλησε περισσότερο τα media: ο Άρης Σοϊλέδης. Απόντες θα είναι, επίσης, οι Τριαντάφυλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, Ανθή Σαλαγκούδη, Γιώργος Χρανιώτης, Κάτια Ταραμπάνκο, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μιχάλης Μουρούτσος, Αλέξης Παππάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ριάλιτιSurvivor All Starειδήσεις τώραΓιώργος ΛιανόςSurvivor