Τηλεόραση|05.03.2020 12:29

Οι 4 κριτές του «J2US» στο ethnos.gr: Γιατί είπαμε το «ναι» στην κριτική επιτροπή του σόου

Αλέξης Μίχας

Ήταν ένα λαμπερό πάρτι που τα είχε όλα. Ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και η διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Open ήταν άψογοι οικοδεσπότες στο κάλεσμα που διοργανώθηκε σε γνωστό στέκι του Ψυχικού με καλεσμένους όλους τους συντελεστές του νέου «J2US» που ξεκινά το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Ανοιχτό κανάλι, αλλά και δημοσιογράφους. Εκεί το ethnos.gr συνάντησε τα 4 μέλη της κριτικής επιτροπής. Με πολύ καλή διάθεση αποκάλυψαν πως αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο πρότζεκτ αλλά και πως είναι η σχέση μεταξύ τους.

Δέσποινα Βανδή

«Γύρω στα Χριστούγεννα όταν κάναμε το εορταστικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη μου έκανε την πρόταση. Του απάντησα: "θα δούμε". Μόλις είχε ολοκληρωθεί το "Χ Factor". Ήθελα να δω ποια θα είναι η σύνθεση της παρέας και με χαρά είπα το "ναι". Πιστεύω πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το σόου. Έχει πολύ ωραία ζευγάρια. Καλούς τραγουδιστές και ανθρώπους που θα μας δείξουν το ταλέντο τους» αναφέρει η δημοφιλής τραγουδίστρια και εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να είναι αυστηρή στην κριτική της. «Μπορεί στα προηγούμενα talent shows που συμμετείχα στις κριτικές επιτροπές να ήμουν πιο αυστηρή γιατί είχα να κάνω με παιδιά στα οποία έπρεπε να κάνω επικοδομητική κριτική. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το βλέπω τελείως διαφορετικά. Έχουμε μαζευτεί μια ωραία παρέα να παίξουμε και να διασκεδάσουμε. Αυτό είναι το ζητούμενο». Όσο για το εάν επιλέγει το ρόλο της παρουσιάστριας ή αυτό του κριτή; «Πάρα πολύ ωραία περνάω στην παρουσίαση. Πολύ ωραία περνάω και με τη συμμετοχή μου στις επιτροπές. Μετράει πάντα πολύ η ομάδα. Είναι σημαντικό να υπάρχει χημεία».

Σταμάτης Φασουλής και Δέσποινα Βανδή (Copyright: NDP)

Σταμάτης Φασουλής

«Όταν μου είπαν ποιοι θα είμαστε είπα "ναι". Η ομάδα μέτρησε. Ρώτησα ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι κριτές» αναφέρει ο επιτυχημένος σκηνοθέτης και ηθοποιός για την απόφασή του να συμμετάσχει στο «J2US» καθώς έχουμε πολλά χρόνια να τον δούμε σε κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα από το τέταρτο κύκλο του «YFSF». Εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να είναι αυστηρός στις κριτικές του αν και αποδέχεται τη φήμη του αυστηρού επαγγελματία «όχι όμως του αυστηρού ανθρώπου» όπως λέει χαρακτηριστικά. «Αφιερώθηκα στο θέαμα από αγάπη. Δεν έχω κανένα παράπονο μου φέρθηκε πολύ καλά ο χώρος και νομίζω και εγώ φέρθηκα καλά σε αυτόν. Έκανα στη δουλειά περισσότερα απ’ όσα περίμενα και υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ευλογημένος». Αποκαλύπτει ακόμη τι μουσική του αρέσει. «Μ’ αρέσουν τα ρεμπέτικα, ο Μότσαρντ, ο Χατζηδάκης και τελευταία ο Σούμπερτ. Μ’ αρέσει η Δήμητρα Γαλάνη, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Νταλάρας, ο Πάριος, η Μαρινέλα και ο Μητροπάνος. Από τις νέες φωνές μ’ αρέσουν πολύ η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νατάσα Μποφίλιου και ο Γιάννης Κότσιρας. Και μ’ αρέσουν όλα τα τραγούδια τους στίχους των οποίων υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου. Μιλούν στην ψυχή μου».

Μαρία Μπακοδήμου

«Συζητούσαμε καιρό με τον Νίκο Κοκλώνη και το Open. Δεν είχε ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή ποιοι θα είναι τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Μέτρησε, λοιπόν, η τελική σύνθεση της επιτροπής για να δώσω καταφατική απάντηση. Ήταν καθοριστικό. Τα ζευγάρια είναι πολύ ωραία και το επίπεδο παραγωγής ιδιαίτερα υψηλό» τονίζει η παρουσιάστρια και δηλώνει πως δεν πρόκειται να είναι αυστηρή στην κριτική της. «Είναι παιχνίδι. Οι συμμετέχοντες έρχονται να διασκεδάσουν. Δεν έρχονται για να ακολουθήσουν μια επαγγελματική καριέρα. Θα περάσουμε νομίζω πολύ καλά. Όλο το φετινό "Just" θα είναι μια ωραία έκπληξη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει».

Μαρία Μπακοδήμου (Copyright: NDP)

Βίκυ Σταυροπούλου

«Είπα: "τώρα είναι η στιγμή". Είναι μια κριτική επιτροπή που δεν έχει στόχο να κρίνει την μελλοντική καριέρα των συμμετεχόντων. Είναι ένα μουσικό παιχνίδι, ένα πάρτι. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει αναγνωριστεί στον τομέα του. Δεν έχω, λοιπόν, το άγχος ότι κρίνεται από την απόφασή μου κάποια καριέρα και αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός και προσθέτει «Είναι μια πολύ καλή παραγωγή και δεν πρέπει να ξεχνάμε το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου. Θα περάσουμε 14 Σάββατα φανταστικά. Με το Σταμάτη Φασουλή, φίλο μου που θα είναι για μένα δικλείδα ασφαλείας, με τα κορίτσια τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου που εκτιμώ αφάνταστα. Και με τον Νίκο Κοκλώνη που δεν τον γνώριζα, τον συνάντησα και διαπίστωσα πως έχει μια φοβερή τρέλα που με διασκεδάσει πολύ».

Νίκος ΚοκλώνηςOpen TVΔέσποινα ΒανδήΒίκυ ΣταυροπούλουΜαρία ΜπακοδήμουJust the 2 of usΣταμάτης Φασουλής