Θέμα και στο Russia Today οι μάσκες γίγας: 1000% προστασία από τον κορονοϊό
NewsroomΘέμα ακόμη και στο Russia Today έγιναν οι μάσκες γίγας που παραδόθηκαν στα σχολεία για να προστατευτούν οι μαθητές από τον κορονοϊό. Μάλιστα, το ρωσικό πρακτορείο σχολιάζει χαρακτηριστικά στο Twitter: «+1.000% προστασία; Η Ελλάδα προμηθεύει τα σχολεία με τεράστιες μάσκες».
Χρήστες του Twitter, που είδαν την ανάρτηση για τις μάσκες γίγας, έγραψαν κάτω από την ανάρτηση την αστοχία που συνέβη ενώ, όπως αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο, φιάσκο με τις μάσκες έγινε και στη Βραζιλία.
Τι απάντησε η Νίκη Κεραμέως για τις μάσκες γίγας
Για το θέμα με τις μάσκες γίγας που μοιράστηκαν στα σχολεία πήρε θέση η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, «υπήρξαν αστοχίες και έχουν δοθεί νέες προδιαγραφές, προκειμένου να δοθούν στους μαθητές οι κατάλληλες μάσκες». Πρόσθεσε ότι μέχρι να ετοιμαστούν οι νέες μάσκες θα δοθούν μάσκες μιας χρήσης, προκειμένου να καλυφθούν οι μαθητές στο διάστημα που θα χρειαστεί.
Επανέλαβε ότι παιδί χωρίς μάσκα δεν θα παρακολουθεί το μάθημα. Για το θέμα των κρουσμάτων είπε: «Κρούσματα περιμένουμε αλλά το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να συνεχίσουν την ζωή τους με μεγάλη ασφάλεια».
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες