Viral|30.12.2022 22:44

Andrew Tate: Βίντεο με σκηνές από τη σύλληψη του μισογύνη influencer στο Βουκουρέστι

Newsroom

Ενώπιον των δικαστικών Αρχών της Ρουμανίας βρέθηκε ο Andrew Tate, μετά τη σύλληψή του στο Βουκουρέστι για λαθραία διακίνηση ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο αμφιλεγόμενος και διχαστικός influencer, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επαγγελματίας κικμπόξερ κρατείται, μαζί με τον αδελφό του, Τρίσταν από τις ρουμανικές Αρχές. Μαζί τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρμόδιων εισαγγελέων κατά του οργανωμένου εγκλήματος κρατούνται και δύο Ρουμάνοι ύποπτοι, μετά τις εφόδους σε ιδιοκτησίες τους στο Βουκουρέστι.

Nα παραμείνουν υπό κράτηση για 30 ημέρες ζητούν οι εισαγγελείς

«Εισαγγελείς κατά του οργανωμένου εγκλήματος ζήτησαν από τον δικαστή δικαιωμάτων και ελευθεριών στο Δικαστήριο του Βουκουρεστίου να παραμείνουν υπό κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για 30 ημέρες», σημειώθηκε στην ανακοίνωση. Η κράτηση του μισογύνη influencer και του αδερφού του επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο τους. Σε βάρος τους διεξαγόταν έρευνα από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες, εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εισαγγελίας, όπου αναφέρεται και ότι, έξι γυναίκες έχουν καταγγείλει την σεξουαλική εκμετάλλευσή τους από τους συλληφθέντες.

Γνωστός για τα μισογυνικά του σχόλια, ο Andrew Tate έχει, στο παρελθόν, δηλώσει ότι οι γυναίκες - θύματα βιασμού είναι υπεύθυνες, καθώς και ότι αποτελούν ιδιοκτησία των ανδρών. Ο Tate έχει αποκλειστεί από διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη ρητορική μίσους του, ωστόσο, μετά την εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ, τον περασμένο Νοέμβριο, ο λογαριασμός του στην πλατφόρμα επανενεργοποιήθηκε.

Την Παρασκευή ο Tate φέρεται να έχει στείλει, μέσω Twitter, ένα μήνυμα, γεγονός που υποδεικνύει ότι, παρότι κρατούμενος, έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό του και στους λογαριασμούς του στα social media.


OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σωματεμπορίασύλληψηinfluencerΒουκουρέστιΡουμανίαειδήσεις τώρα