Viral|11.04.2023 22:31

Στην δημοσιότητα το… φτωχικό δωμάτιο του Έλον Μασκ: Επιβεβαιώνει ο δισεκατομμυριούχος;

Newsroom

Το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter συγκεντρώνει για ακόμα μία φορά ο Έλον Μασκ ο οποίος αυτή τη φορά έπεσε «θύμα» τρολαρίσματος αναφορικά με την περιουσία του και τον τρόπο με τον οποίο ζει.

Το νέο αστείο ξεκίνησε από έναν χιουμοριστικό λογαριασμό ο οποίος ανάρτησε ένα δωμάτιο σπιτιού ισχυριζόμενος ότι ανήκει στον επιχειρηματία. Το δωμάτιο ήταν σχεδόν άδειο, καθώς μέσα σε αυτό φαίνεται να υπάρχει ένα στρώμα, κάποια ρούχα στο πάτωμα, ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής στην πρίζα και μια τσάντα πλάτης.

«Ο Έλον Μασκ έχει περιουσία 188 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτό είναι το δωμάτιό του», αναφέρει ο λογαριασμός με το όνομα «gaut».

«Αυτό αποδεικνύει πως ό,τι χρειάζεται κανείς στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος είναι ένα στρώμα και 188 δισεκατομμύρια δολάρια. Ακολουθήστε με για περισσότερες συμβουλές», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η παραπάνω ανάρτηση δεν έμεινε ασχολίαστη από τον δισεκατομμυριούχο ο οποίος του απάντησε: «Δεν είναι τελείως λάθος. Κοιμήθηκα στον καναπέ ενός φίλου την προηγούμενη εβδομάδα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλον Μασκειδήσεις τώραTwitterπεριουσία