Η απίστευτη τούμπα του υπουργού Εξωτερικών του Πακιστάν την ώρα που υποδεχόταν τον Αιγύπτιο ομόλογό του
NewsroomΜία απρόβλεπτη και άβολη στιγμή υπήρξε στο Ισλαμαμπάντ, με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν, Ισχάκ Νταρ, ο οποίος έπεσε ενώ χαιρετούσε τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Μπαντρ Αμπντελατί.
Καθώς ο Νταρ προχωρούσε για να υποδεχτεί τον ομόλογό του στο υπουργείο Εξωτερικών, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Το προσωπικό και οι φρουροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, σηκώνοντάς τον στα πόδια του.
Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Νταρ υποδεχόταν τους υπουργούς Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας για να συζητήσουν τις εξελίξεις στη Δυτική Ασία. Η επίσκεψη των υπουργών των εν λόγω χωρών πραγματοποιήθηκε μετά την απόρριψη από το Ιράν του 15-σημείου ειρηνευτικού σχεδίου του Λευκού Οίκου, το οποίο είχε μεσολαβήσει το Πακιστάν.
- Φρίκη στην Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση πέντε κοριτσιών
- Έκρηξη στην Πλάκα: Τα πρόσωπα της τραγωδίας και το μυστήριο στον δεύτερο όροφο
- Τουταγχαμών: Νέα ευρήματα «δείχνουν» κρυφούς θαλάμους πίσω από τον τάφο του - Το μυστήριο της Νεφερτίτης
- Ελληνικό έπος στη Γερμανία! Η τρομερή Εθνική του Γιοβάνοβιτς άλωσε το Άουγκσμπουργκ