Η απίστευτη τούμπα του υπουργού Εξωτερικών του Πακιστάν την ώρα που υποδεχόταν τον Αιγύπτιο ομόλογό του
NewsroomΜία απρόβλεπτη και άβολη στιγμή υπήρξε στο Ισλαμαμπάντ, με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν, Ισχάκ Νταρ, ο οποίος έπεσε ενώ χαιρετούσε τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Μπαντρ Αμπντελατί.
Καθώς ο Νταρ προχωρούσε για να υποδεχτεί τον ομόλογό του στο υπουργείο Εξωτερικών, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Το προσωπικό και οι φρουροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν, σηκώνοντάς τον στα πόδια του.
Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Νταρ υποδεχόταν τους υπουργούς Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και της Τουρκίας για να συζητήσουν τις εξελίξεις στη Δυτική Ασία. Η επίσκεψη των υπουργών των εν λόγω χωρών πραγματοποιήθηκε μετά την απόρριψη από το Ιράν του 15-σημείου ειρηνευτικού σχεδίου του Λευκού Οίκου, το οποίο είχε μεσολαβήσει το Πακιστάν.
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε