Πολιτική|18.12.2022 10:11

Καμμένος: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που με άκουγε η ΕΥΠ» - Η απάντησή του σε δημοσίευμα εφημερίδας

Newsroom

«Τρεις υπουργούς άκουγε η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ», είναι το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που κυκλοφόρησε και προκάλεσε αντιδράσεις. Πρόκειται για «τον πρώην ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αλλά και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα».

Η εφημερίδα «Το Βήμα» γράφει επίσης: «Ο χορός των υποκλοπών την περίοδο 2015-2019». «Λίστα με 19 ονόματα στο σύστημα παρακολουθήσεων των μυστικών υπηρεσιών» - «Γιατί μπήκε στο στόχαστρο ο τότε κυβερνητικός εταίρος» - «Κοριοί σε στενό συγγενή υπουργού, δημοσιογράφους, δικαστικούς, κρατικά στελέχη και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σχολίασε το πρωτοσέλιδο δηλώνοντας ιδιαίτερα ευτυχής που τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ όσο εκτελούσε χρέη υπουργού:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που με άκουγε η ΕΥΠ, το είχα ζητήσει και με έγγραφο μου για άρση απορρήτου του κινητού μου τηλεφώνου όπως "αποκαλύπτει" το Βήμα. Οποίος διαχειρίζεται Εθνικά ευαίσθητα θέματα και δεν φοβάται τίποτα άλλο υποχρεούται να προστατεύεται από την ΕΥΠ» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάνος ΚαμμένοςΣΥΡΙΖΑειδήσεις τώραΕΥΠπαρακολουθήσεις