Πολιτική|06.06.2023 16:38

Εκλογές 2023 – Οι λεπτομέρειες του debate: Τι ώρα θα διεξαχθεί, τι ισχύει με τις ερωτήσεις

Αλέξανδρος Διαμάντης

Στις λεπτομέρειες αναφορικά με το  debate των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου συμφώνησε η διακομματική επιτροπή.

Κατά πληροφορίες, η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών θα διεξαχθεί στις 9 το βράδυ, κατά πάσα πιθανότητα στις 15 Ιουνίου, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχουν 6 ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και μία ελεύθερη ερώτηση.

Εκλογές 2023: Ποιος πολιτικός αρχηγός θα απουσιάζει από το debate

Η Διακομματική Επιτροπή συνεδρίασε στο κτίριο του υπουργείου εσωτερικών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15. 

Σημειώνεται ότι στο debate -σε αντίθεση με το προηγούμενο- δεν θα βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης,καθώς το ΜέΡΑ25 δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή. Θα λάβουν μέρος οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαϊου. Αυτοί είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξης ΤσίπραςΚυριάκος ΒελόπουλοςΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑΠλεύση Ελευθερίαςαποτελέσματα εκλογών 2023ΚΚΕεκλογέςΚόμμα ΝίκηdebateντιμπέιτΚυριάκος ΜητσοτάκηςΝέα ΔημοκρατίαΓιάνης ΒαρουφάκηςΜέΡΑ 25Ελληνική Λύσηειδήσεις τώραΖωή Κωνσταντοπούλουεκλογές 2023Νίκος ΑνδρουλάκηςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΕθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023