Πολιτική|11.11.2023 17:00

ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές κατά Κασσελάκη από τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας - «Λογοδοτούμε μόνο στο συνέδριο»

Σπύρος Ραπανάκης

Αιχμές εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη και των όσων εκείνων διαμήνυσε κατά την ομιλία του άφησε, από το βήμα της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, και λίγα λεπτά πριν την αποχώρηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, της Έφης Αχτσιόγλου, του Διονύση Τεμπονέρα και μεγάλης μερίδας μελών της ΚΕ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, Αντώνης Κοτσακάς.

«Η επιτροπή δεν εντέλλεται από κανέναν»

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Κοτσακάς είπε ότι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε διορία μίας εβδομάδας στην επιτροπή, για να αποφασίσει τι θα γίνει με τις διαγραφές, ωστόσο, όπως τόνισε, η επιτροπή δεν εντέλλεται από κανέναν. Όπως τόνισε, η επιτροπή Δεοντολογίας δε λογοδοτεί στον πρόεδρο αλλά μόνο στο συνέδριο που την εξέλεξε. 

Σημειώνεται ότι, κατά το άνοιγμα της ομιλίας του, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Αντώνης Κοτσακάς είπε: «σύντροφε πρόεδρε επειδή δεν έχουμε γνωριστεί, είμαι ο Αντώνης Κοτσακάς, πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας».

ΣΥΡΙΖΑΚεντρική ΕπιτροπήΕυκλείδης ΤσακαλώτοςΔιονύσης Τεμπονέραςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκηςεπιτροπή δεοντολογίαςΑντώνης ΚοτσακάςΈφη Αχτσιόγλου