• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε 10ήμερη εκεχειρία - «Ο 10ος πόλεμος που τελειώνω»Τεράστια κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στη Λέσβο - Κρίσιμη συνάντηση αύριο στην ΑθήναΘρήνος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 48 του ο παλαίμαχος γκολκίπερ Άλεξ Μάνινγκερ«Βόμβα» για τα καύσιμα των αεροσκαφών: «Η Ευρώπη ίσως έχει αποθέματα για μόλις 6 εβδομάδες»
δημοφιλές τώρα: Market Pass: Τι ισχύει για το voucher τροφίμων και ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   11.11.2023 16:00
Σπύρος Ραπανάκης
Σπύρος Ραπανάκης

Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ενότητες στο άρθρο: 📌 Έντονες αντιδράσεις στην ΚΕ μετά την ομιλία Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν από τη διαδικασία η «Ομπρέλα» και οι «6+6»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

επόμενο άρθρο  

Δραματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα Κασσελάκη , με στελέχη να αποχωρούν από την Κεντρική Επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της «Ομπρέλας» αλλά και της κίνησης «6+6» φεύγουν από τη διαδικασία. Ανάμεσά τους η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος. Επίσης, έχουν αποχωρήσει ο Διονύσης Τεμπονέρας (με την ομάδα του) και ο Νίκος Μπίστης αλλά και στελέχη της νεολαίας του κόμματος, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος Σωτήρης Αλεξίου. 

Έντονες αντιδράσεις στην ΚΕ μετά την ομιλία Κασσελάκη

Αμέσως μετά την ομιλία Κασσελάκη, ανέβηκε στο βήμα ο γραμματέας του κόμματος κ. Βασιλειάδης ο οποίος διαφώνησε με την επιλογή δημοψηφίσματος, αλλά παράλληλα κράτησε ενωτική στάση, καλώντας τους συντρόφους που αποχώρησαν να αναθεωρήσουν τη στάση τους.

Από την πλευρά τους η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησαν να καταψηφιστεί τώρα η πρόταση για το δημοψήφισμα. Μάλιστα ο κ. Τεμπονέρας σε έντονο ύφος έθεσε «θέμα διαδικασίας και μίλησε για παράκαμψη της επιτροπής δεοντολογίας και της κεντρικής επιτροπής».

Ο κ. Ρήγας ως επικεφαλής του προεδρείου ξεκαθάρισε εν μέσω έντονων αντιδράσεων πως η ψηφοφορία θα γίνει στο τέλος της διαδικασίας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αφότου ζήτησε επίσης να γίνει άμεσα η ψηφοφορία, εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Κασσελάκη, λέγοντας ότι με το δημοψήφισμα καλεί σε «λιντσάρισμα», ενώ άσκησε και σκληρή κριτική στα περί «πέμπτης φάλαγγας».

Η Όλγα Γεροβασίλη στάθηκε επίσης κατά του δημοψηφίσματος από θέση αρχής, αλλά σημείωσε ότι πρέπει να γίνει συζήτηση. «Δεν είναι διαδικαστικό, είναι ουσιαστικό. Να το ψηφίσουμε αύριο το μεσημέρι», τόνισε.

Η έτερη γραμματέας του κόμματος κυρία Ράνια Σβίγγου, επεσήμανες ότι «πρώτα πρέπει να γίνει η συζήτηση για όλες τις προτάσεις και έπειτα οι ψηφοφορίες για το δημοψήφισμα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης «ακύρωσε τη συζήτηση για το δημοψήφισμα μόνος του γιατί ανακοίνωσε ότι θα το προχωρήσει». Στη συνέχεια δήλωσε ότι καταθέτει μομφή στο προεδρείο αν δεν βάλει σε άμεση ψηφοφορία το δημοψήφισμα.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε 10ήμερη εκεχειρία - «Ο 10ος πόλεμος που τελειώνω»

Τέλος το μυστήριο με το τσιμέντο που ξεπήδησε από τα έγκατα της Κυψέλης - Οι απαντήσεις από την Ελληνικό Μετρό

Θρήνος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 48 του ο παλαίμαχος γκολκίπερ Άλεξ Μάνινγκερ

Στο φως θαλάσσιο «νεκροταφείο»: Αρχαιολόγοι εντόπισαν δεκάδες αρχαία ναυάγια στο Γιβραλτάρ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Στέφανος Κασσελάκης
  • Έφη Αχτσιόγλου
  • Διονύσης Τεμπονέρας
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr