Συγκλονιστικό βίντεο: 28χρονη κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που έκανε γυμναστική
NewsroomΣοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε γυμναστήριο στον Ισημερινό, όταν γυναίκα μόλις 28 ετών ξαφνικά κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια άσκησης. Η Μπέτσι Νταϊάνα Τζαραμίλο Ραμίρεζ φαίνεται πως υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε βαθιά καθίσματα με βάρη μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων ατόμων που γυμνάζονταν.
Ο κόσμος που βρισκόταν στο γυμναστήριο έσπευσε για να βοηθήσει την νεαρή, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καθώς είχε σταματήσει η καρδιά της. Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στις 29 Νοεμβρίου.
Η Ραμίρεζ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και διαπίστωσαν απλά τον θάνατό της.
Η νεαρή γυμναζόταν τακτικά και δεν έχει γίνει γνωστό εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που οδήγησε τελικά στο να την εγκαταλείψει η καρδιά της.
- Προσωπικός γιατρός και με παθολόγους από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ - Τι αλλάζει ο Πλεύρης με τροπολογία
- «Φρένο» στην ανάπτυξη και «γκάζι» στο ενεργειακό κόστος: Γράφει - σβήνει νέα μέτρα η κυβέρνηση
- Χριστούγεννα: Φυσικό ή πλαστικό δέντρο; Η καλύτερη επιλογή για το περιβάλλον
- Σε χορό αύξησης επιτοκίων στις καταθέσεις μπαίνουν οι τράπεζες - Εως το 1% οι προθεσμιακές
- O Ryan Reynolds μιλάει για την Blake και τα παιδιά τους κι εμείς λιώνουμε!
- Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
- Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»