Κόσμος|03.05.2023 22:15

Φρίκη στην Αίγυπτο: Μητέρα σκότωσε τον 5χρονο γιο της, έβρασε το κρανίο του και το έφαγε

Newsroom

Μία φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Αίγυπτο, καθώς όπως έγινε γνωστό, μία μητέρα φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πεντάχρονο γιο της στο σπίτι τους πριν βράσει και φάει μέρος του κεφαλιού του.

Η 29χρονη Hanaa συνελήφθη από την αστυνομία αφού ο τρομοκρατημένος θείος του Youssef βρήκε τα μέλη του σώματος του μικρού αγοριού μέσα σε κουβάδες στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Abu Shalabi.

Η μητέρα ομολόγησε στην αστυνομία ότι έφαγε μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή «ήθελε να μείνει μαζί της», αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται ο η Daily Mail.

Η Hanaa φέρεται να σκότωσε τον ανυποψίαστο γιο της με τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι πριν κατακρεουργήσει το σώμα του στο μπάνιο.

Στη συνέχεια, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη της σάρκας του σε βραστό νερό στη σόμπα πριν τα φάει.

Μετά τη σύλληψή της, ισχυρίστηκε στην αστυνομία του Φακού, στη βόρεια Αίγυπτο, ότι «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιο της. Η ίδια και το θύμα, ο Youssef, ζούσαν μόνοι τους μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος επιμένει ότι ήξερε ακριβώς τι έκανε.

Ο πρώην σύζυγος, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής».

Εξήγησε: «Χωρίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια επειδή εκείνη είχε γη από τον πατέρα της και μου ζήτησε να αφήσω το σπίτι και την οικογένειά μου και να πάω μαζί της να ζήσω στη γη. Αλλά αρνήθηκα και η σχέση τελείωσε εντελώς με τη θέλησή της και προσπάθησα να συμφιλιωθώ μαζί της μετά το διαζύγιο, αλλά εκείνη αρνήθηκε και επέμεινε στη γνώμη της».

Ο πατέρας του παιδιού πρόσθεσε: «Ο γιος μου ήταν αυτός που με κρατούσε συνδεδεμένο μαζί της και τον έβλεπα τακτικά και του έφερνα ρούχα και πράγματα που χρειαζόταν. Αλλά πρόσφατα, προσπαθούσε να τον κρατήσει μακριά μου και να φυτέψει μίσος για μένα στην καρδιά του, ώστε να μην έρχεται σε μένα. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω με την οικογένειά της για να δω τον γιο μου και να βεβαιωθώ ότι ήταν καλά».

Η Εισαγγελία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η ύποπτη τέθηκε υπό κράτηση και ότι θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφονίαειδήσεις τώραΑίγυπτοςμητέρα