Κόσμος|01.07.2023 10:43

Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Κατέληξε και ο 52χρονος που είχε τραυματιστεί - Το σενάριο των Αρχών για τα κίνητρα

Newsroom

Κατέληξε ο 52χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από μπυραρία σε περιοχή του Δήμου Ύψωνα, στη Λεμεσό. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έχασε, επίσης, τη ζωή του και ένας 44χρονος και ένας 43χρονος τραυματίστηκε.

Το διπλό φονικό σημειώθηκε, όταν ένας 43χρονος άνδρας -ο οποίος τραυματίστηκε- δέχθηκε επίθεση έξω από μπαρ όπου νωρίτερα βρισκόταν με τους δυο του φίλους, οι οποίοι επενέβησαν για να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθούν θανατηφόρες μαχαιριές. 

Σε ό,τι αφορά τον λόγο της συμπλοκής, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ραδιοφώνου του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν από τη φονική συμπλοκή, είχε έλθει σε αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων.

Ο κος Κυριάκου, είπε ότι λαμβάνονται καταθέσεις και έχει ληφθεί υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
Οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, όχι όμως ότι τραυμάτισαν οποιονδήποτε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεμεσόςσυμπλοκήειδήσεις τώραΚύπρος