Κόσμος|14.01.2025 22:56
Νότια Κορέα: Νέα απόπειρα σύλληψης του παυθέντα προέδρου Γιουν
NewsroomΔύο οχήματα με ανακριτές που διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Γιουν Σοκ-γελ έφθασαν σήμερα έξω από την κατοικία του παυθέντα προέδρου της Νότιας Κορέας, σε μια νέα απόπειρα σύλληψής του.
Ο κ. Γιουν αρνείται να υποβληθεί σε ανάκριση και πρόβαλε αντίσταση στην προηγούμενη απόπειρα εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του σχετικά με την εφήμερη κήρυξη στρατιωτικού νόμου στις αρχές Δεκεμβρίου που βύθισε τη Νότια Κορέα στη δίνη πολιτικής κρίσης.
Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και περίπου 6.500 υποστηρικτές του Γιουν έχουν συγκεντρωθεί έξω από την προεδρική κατοικία, σχηματίζοντας ανθρώπινο κλοιό για να αποτρέψουν την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Διαβάστε ακόμη
- «Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
- Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό