Πούτιν: Το αστείο στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας
NewsroomΤην ώρα που ο πλανήτης αναρωτιέται αν ο Πούτιν θα πάει στη συνάντηση με τον Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη για τις διαπραγματεύσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία, o Ρώσος πρόεδρος είχε συνομιλίες στο Κρεμλίνο με τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, Ανουάρ Ιμπραΐμ, ο οποίος βρίσκεται στη Μόσχα για επίσημη επίσκεψη.
Κάποια στιγμή ο φακός κατέγραψε στιγμιότυπο όταν ο Πούτιν αστειεύτηκε με τον Ιμπραΐμ, στο περιθώριο της συνάντησής τους.
Σύμφωνα με το RΤ, ο Πούτιν απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό της Μαλαισίας είπε: «Εδώ στέκονται τρεις θρόνοι, ένας για τον Τσάρο, ο δεύτερος θρόνος είναι για τη σύζυγό του, την Τσαρίνα. Και ο τρίτος θρόνος. Για ποιον νομίζετε ότι είναι;».
«Για τη δεύτερη σύζυγο», τού είπε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας. «Απάντηση ενός αληθινού μουσουλμάνου!», απάντησε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.
- «Σείεται» από τις διαδηλώσεις η Αλβανία: Σκηνές χάους στα Τίρανα - Πάνω από 1.000 συλλήψεις, πλαστικές σφαίρες, μολότοφ, δακρυγόνα και λεηλασίες
- Κινηματογραφική διάρρηξη στην Εύβοια: Έκαναν «κομμάτια» κοσμηματοπωλείο με μπουλντόζα - Βίντεο ντοκουμέντο
- Financial Times: Τρία μέτωπα, ένα μοιραίο λάθος - «Υπνοβατεί» ο πλανήτης προς τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;
- «Παίρνουμε τη Βαστίλη»: 800.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία - Πρωτοφανής καταστολή και βία