Food & Drink
|
05.10.2022 09:00
Το μυστικό για πιο πικάντικη μπεσαμέλ
NewsroomΑν η σάλτσα μπεσαμέλ που ετοιμάζετε σας φαίνεται αρκετά απαλή και μάλλον «παιδική» για τη συνταγή και τους …ουρανίσκους που προορίζεται, υπάρχει τρόπος να της προσδώσετε γευστική ένταση. Μπορείτε να κάνετε την επίγευσή της πιο πικάντικη, προσθέτοντάς της 1 με 1½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σε σκόνη και ανακατεύοντας καλά.
Θα της δώσετε, έτσι, μια ιδιαίτερη, γευστική ένταση, που θα αρέσει σε όλους.
Για πιο πλούσια γεύση στην μπεσαμέλ
Η κλασική συνταγή της μπεσαμέλ απαιτεί μόνο καλό βούτυρο, αλεύρι, φρέσκο γάλα και καρυκεύματα. Ανάλογα με τη χρήση της μπορείτε, αν θέλετε, να την εμπλουτίσετε κι άλλο προσθέτοντας τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας, αφού κρυώσει το βασικό μείγμα.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Διαβάστε ακόμη
- Μενίδι: Νεκρή γυναίκα στον δρόμο με τραύματα - Βρέθηκε δίπλα της μαχαίρι
- Τα νεότερα για την υγεία του Ρόμπερτ Φίτσο: Η τιτάνια μάχη των γιατρών και η σφαίρα που διαπέρασε το στομάχι
- Σήψη στην τουρκική αστυνομία: Σενάρια για απόπειρα πραξικοπήματος και καρατομήσεις αναστατώνουν την πολιτική σκηνή
- Αναστάτωση στη Νάξο μετά την μεγάλη αύξηση των δημοτικών τελών - Γιατί οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ακριβά