Food & Drink
|
26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Μενίδι: Είχε καταγγείλει πολλές φορές τον καταζητούμενο πρώην σύντροφό της η 40χρονη - Είχε Panic Button
- Μαρουσάκης για ζέστη και σκόνη από τη Βόρεια Αφρική - Πού θα φτάσει στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος και πότε
- Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του - «Το παλεύει, χρειάζεται ηρεμία»
- Οι «άγγελοι» της Victoria's Secret επιστρέφουν ύστερα από έξι χρόνια - Τα σκάνδαλα που οδήγησαν στην πώληση