Food & Drink|26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας