Ελλάδα|11.04.2022 11:54

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Διακοπή στη δίκη για τις 17 Μαΐου -Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Σοφία Φασουλάκη

Διεκόπη για τις 17 Μαΐου η δίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος για αποπλάνηση ανηλίκου, μετά από σχετικό αίτημα του συνηγόρου του.

Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικό με αναστολή. Με την πρωτόδικη απόφαση είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο ο όρος της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο μουσικός κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο σπίτι του στον Ωρωπό, από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Πριν από λίγες μέρες, η εισαγγελία είχε ασκήσει και νέα ποινική δίωξη σε βάρος του κατηγορούμενου μετά από σχετική μήνυση πέντε κοριτσιών που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα:

  • της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και
  • της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος θα καλέσει τον κατηγορούμενο σε απολογία. Οι πράξεις σε βάρος των πέντε κοριτσιών φέρονται να έχουν τελεστεί το διάστημα 2007 – 2013.

δίκηειδήσεις τώραποινική δίωξηντράμερ