Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση χούλιγκαν σε οπαδό του ΠΑΟΚ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο οπαδικό επεισόδιο συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα επίθεση από 8 άτομα σε 26χρονο φίλο του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στη Σταυρούπολη, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του νεαρού Άλκη Καμπανού.
Ο φίλος του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, τα ξημερώματα της Κυριακής (10/04), στην περιοχή της Σταυρούπολης, έχοντας μόλις είχε γυρίσει από τη Γαλλία (για το παιχνίδι του “δικέφαλου του Βορρά” με τη Μαρσέιγ).
Το πρωί της Δευτέρας, η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών, στους οποίους ανήκαν τα οχήματα των δραστών.
Σημειώνεται πως μία γυναίκα που ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο τους δράστες και τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα οι Αρχές να φτάσουν άμεσα στην ταυτοποίησή τους.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



