Ελλάδα|16.08.2022 18:53

Εισβολή πρώην παίχτη ριάλιτι στο Εφετείο: «Είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών» - Τι κατέθεσε στον ανακριτή

Newsroom

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη μετά την εισβολή με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο το Σάββατο. Στο όχημά του εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 1,5 εκατ. ευρώ.

Τι κατέθεσε ο 34χρονος

Ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι στο υπόμνημα που κατέθεσε στον 9ο τακτικό ανακριτή δήλωσε «εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών» και πως τη μέρα που εισέβαλε στο Εφετείο ήταν σε πλήρη σύγχυση.

Σύμφωνα με το Star, ο πρώην παίκτης ριάλιτι στο υπόμνημα του κατέθεσε: «Θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έλξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος του. Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες Αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένειά μου και την ίδια μου την ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές Αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό».

Σε ότι αφορά, την ημέρα που εισέβαλε στο Εφετείο, ο πρώην παίκτης ριάλιτι είπε: «Ήδη κατά την στιγμή παράδοσης μου βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του. Όλα τα στοιχεία της δικογραφίας αποδεικνύουν ότι ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και σήμερα η οιαδήποτε εμπλοκή μου με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ουδέποτε επέδειξα παραβατική συμπεριφορά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

προφυλάκισηειδήσεις τώρασύλληψηΕφετείοναρκωτικά