Σοκ στη Ρόδο: 16χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό – Πώς ήρθε στο φως η υπόθεση
NewsroomΓια τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του κατηγορείται πατέρας στη Ρόδο, με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου να ασκεί ποινικές διώξεις για απόπειρα βιασμού και αιμομιξία.
Πώς αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση
Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από αναφορά διευθυντή Λυκείου της Ρόδου. Η μαθήτρια είχε αποκαλύψει σε μια εργαζόμενη στο κυλικείου του σχολείου πως βιάστηκε από τον πατέρα της πριν από 10 ημέρες. Η εργαζόμενη ενημέρωσε την υποδιευθύντρια του σχολείου και η μαθήτρια επανέλαβε την καταγγελία της.
Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που διενήργησε έρευνα. Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κόρης της. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.
Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021.
Έχει εκδοθεί διάταξη του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για την απομάκρυνση της ανήλικης από την οικία της και την προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς και την απαγόρευση της μεταξύ υπαιτίου και θύματος επικοινωνίας.
Ο κατηγορούμενος έχει αρνηθεί καθ’ ολοκληρία τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι στο παρελθόν το παιδί του είχε δεχτεί έντονο bullying σε σχολείο της Ελλάδας από συμμαθητές της.
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Υψηλές θερμοκρασίες για τρεις ημέρες - Θα φτάσουν τους 41 βαθμούς
- Το ράλι των τιμών της ενέργειας «ρουφάει» τον δημοσιονομικό χώρο – Τι κρίνει το καλάθι της ΔΕΘ
- Τραγωδία στη Σπάρτη: Κατέληξε 5χρονο αγοράκι - Ξύπνησε με πονοκέφαλο και διεκομίσθη σε νοσοκομείο
- Διώχνουν χωρίς αιτία εκπαιδευτικό, μετά από τρεις εξωσωματικές - «Ο νόμος "επέτρεψε" στον εργοδότη να με τιμωρήσει που έγινα μητέρα»
- Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί νέα ταινία και η πρόταση 9 εκατ. δολαρίων για να παίξει η Άμπερ Χερντ σε πορνό
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα