Ελλάδα|20.01.2023 23:19

Ρόδος: Έρευνες σε δύσβατη περιοχή για τη 44χρονη - Ζητήθηκε άρση απορρήτου του κινητού της

Newsroom

Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζήτησαν οι αρχές για να εξακριβώσουν ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε η 44χρονη που αγνοείται στη Ρόδο από την περασμένη Δευτέρα. 

Οι αρχές παίρνουν καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα ενώ συνεχίζουν και αύριο τις έρευνες στην περιοχή με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Οι έρευνες έχουν ως σημείο μηδέν το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης. Είναι περίπου 4 χλμ. από το χωριό Μαλώνα. Ένα μέρος που είναι δύσβατο και χρειάζεται 4Χ4 για να φτάσει κάποιος.

Έκκληση από τον αδερφό της

«Κάνω έκκληση όποιος μπορεί και γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί η αδερφή μου ζωντανή» είπε στον Αλέξανδρο Γύγο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αδελφός της αγνοούμενης και εξέφρασε παράλληλα τους φόβους του ότι στην εξαφάνισή της πιθανόν να εμπλέκεται και άλλο άτομο.

«Δεν είναι δυνατόν να έριξε το αυτοκίνητο εδώ στον γκρεμό. Στο ρέμα μέσα να μην υπήρξαν κλειδιά να μη βρέθηκαν αποτυπώματα να μη βρέθηκε τίποτα. Κάποιος κάτι ήθελε να πετύχει» είπε ο Βασίλης Ευθυμίου, αδελφός της 44χρονης.

Συνεργείο της Σήμανσης συγκέντρωσε αποτυπώματα και DNA από το όχημα, τα οποία εξετάζονται. Ερευνάται, αν κάποιος έσπρωξε το αυτοκίνητο στο ρέμα καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε είτε ατύχημα, είτε έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Ένα ακόμα σενάριο είναι να το άφησε η 44χρονη με ανασφάλιστο το χειρόφρενο και να κύλισε.

Ερευνούν τον μυστήριο ρόλο ενός ιερομόναχου

Επιπλέον, οι αρχές ερευνούν τον ρόλο που μπορεί να έχει διαδραματίσει στην εξαφάνιση της γυναίκας ένας ιερομόναχος, ο οποίος βρίσκεται σε ένα μοναστήρι, που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη της Ρόδου.

Για τον ρόλο του μυστήριου ιερομόναχου έκαναν λόγο στην τηλεόραση του STAR και ο πατέρας και ο αδερφός της 44χρονης.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, είναι η τέταρτη μέρα που δεν έχουμε βρει κάτι, με εθελοντικές ομάδες. Ήμασταν μια χαρά αδέλφια, αγαπημένα. Τον τελευταίο καιρό είχαμε ψιλοχαθεί λίγο, όχι κάτι περίεργο. Τελευταία που ασχολούταν με τα μοναστήρια, με τις εκκλησίες, ήταν λίγο χαμένη, φαινόταν σαν να την απασχολεί κάτι» περιέγραψε ο αδερφός.

Ενώ και ο πατέρας είπε: «Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρόδοςεξαφάνισηειδήσεις τώραάρση τηλεφωνικού απορρήτουτηλεφωνικό απόρρητο