Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες η Θεσσαλονίκη - Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ
NewsroomΣε πεντάωρη στάση εργασίας προχωρά σήμερα, Πέμπη 6 Απριλίου, το σωματείο Εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία ούτε με προσωπικό ασφαλείας από τις 11:00 ώς τις 16:00. Μόνη εξαίρεση θα αποτελέσουν τα ειδικά διασκευασμένα οχήματα εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, τα οποία θα κυκλοφορούν κανονικά.
«Η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας, έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των Κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.
Από την άλλη, η διοίκηση του ΟΑΣΘ σε χθεσινή ανακοίνωσή καλεί το συνδικάτο «να μην ταλαιπωρήσει τους επιβάτες και να αναστείλει την ούτως ή άλλως αδικαιολόγητη στάση εργασίας».
- Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για την επόμενη μέρα στα νοσοκομεία - Η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα
- Προεκλογικά … δίχτυα στη μεσαία τάξη: Η στρατηγική της κυβέρνησης και το σκληρό ροκ με την αντιπολίτευση
- Νέα εποχή για το ΚΥΤ της Μόριας: Σε τι μετατρέπεται και ποια έργα σχεδιάζονται στο σημείο
- Προσεισμικός έλεγχος σε 20.000 σχολεία και νοσοκομεία: Πότε θα έχει ολοκληρωθεί - Ποια είναι τα πιο ευάλωτα κτίρια
- ΑΑΔΕ: Σαφάρι 179.000 ελέγχων για έσοδα 60 δισ. - Από κόσκινο ακίνητα, γονικές παροχές, κληρονομιές
- Βοιωτία: Κλείνει το αιολικό πάρκο από όπου ξεκίνησε η φωτιά - Στο στόχαστρο όλα τα έργα του συλληφθέντα δημάρχου
- Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στις Σέρρες που σκοτώθηκαν μητέρα και γιος: Το ΙΧ πέφτει πάνω στο φορτηγό
- Ο Ερυθρός Σταυρός έσβησε βίντεο για το προσφυγικό ταξίδι του 26χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελίζαμπεθ
- Νέα κλιμάκωση: Η Μόσχα δείχνει «άμεση εμπλοκή» του ΝΑΤΟ σε επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος - Τα ονόματα και ο «εγκέφαλος»