Ελλάδα|29.05.2023 09:56

Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο στη Μαραθώνος: Η στιγμή που το αυτοκίνητο συγκρούεται με το ΚΑΦΑΟ και αναποδογυρίζει στο οδόστρωμα

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην Άνοιξη, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο κινείται με μεγάλη ταχύτητα, να εκτινάσσεται στο πεζοδρόμιο, να χτυπά με δύναμη το ΚΑΦΑΟ και έπειτα να αναποδογυρίζει το όχημα.

Ο οδηγός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Άμεσα τον 23χρονο οδηγό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο τραυματισμένο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Τρία θανατηφόρα τροχαία μέσα σε λίγες ώρες - Νεκρή 21χρονη στον Ασπρόπυργο 

Σημειώνεται πως τρία θανατηφόρα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη χώρα, μετά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο, κόστισε τη ζωή σε μια 21χρονη. Όπως έγινε γνωστό, το όχημα ενός 26χρονου βγήκε εκτός πορείας στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η νεαρή που επέβαινε στο όχημα. Ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά.

Ένας νεκρός στο Χαλάνδρι

Παράλληλα, σε δεύτερο συμβάν στο Χαλάνδρι, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, στην οδό Σώρου και ο αναβάτης της μηχανής έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Νεκρός 34χρονος στην Πάτρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 7.10 το πρωί και σε δρόμο, πάνω από το Ολύμπιο Θεραπευτήριο, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 34χρονος επιχείρησε να προσπεράσει φορτηγό και άγνωστο πως, «καρφώθηκε» με ταχύτητα στο πίσω μέρος, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ο 34χρονος χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο φορτηγό, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ η μηχανή εκσφενδονίστηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά του. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και συνάδελφός του.

Στο σημείο έφθασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά.

Έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί η τροχαία Πατρών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αυτοκίνητοτροχαίοειδήσεις τώρατροχαίο ατύχημα