Ελλάδα|07.06.2023 21:12

Χριστίνα Σούζη: Η συγκλονιστική περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντίνου για το τροχαίο που είχε η γνωστή μετεωρολόγος

Newsroom

Τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη η οποία είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της, περιέγραψε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στο STAR, Βασίλης Κωνσταντίνου -που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, ανέφερε: «Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα».

«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ''μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε''. Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» πρόσθεσε ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως ποια ήταν στο αυτοκίνητο.

«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο, γιατί ήταν ακριβώς πίσω μου. Ούτε η ίδια κατάλαβε. Αυτό μου έλεγε. Μου λέει ''μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;''» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η Χριστίνα Σούζη, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, βρέθηκε εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητό της το οποίο ντελαπάρισε επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου.

Η μετεωρολόγος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό» για τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς είχε τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Βασίλης Κωνσταντίνουειδήσεις τώρατροχαίο ατύχημαΧριστίνα Σούζητροχαίο