Ελλάδα|14.06.2023 08:26

Καλαμάτα: Παραμένουν στο νοσοκομείο τα δύο παιδιά που συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο ενώ επέβαιναν σε πατίνι

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr
Τροχαίο Καλαμάτα/ tharrosnews.gr

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας παραμένουν τα δυο παιδιά που το απόγευμα της Τρίτης συγκρούστηκαν με ΙΧ ενώ επέβαιναν σε πατίνι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι η υγεία του κοριτσιού.

Πώς σημειώθηκε το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου, όταν τα δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου 15 ετών, που βρίσκονταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Η στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει τα παιδιά - Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο είδε χθες το φως της δημοσιότητας. Το ατύχημα έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που παρουσίασε η ΕΡΤ, δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που βρισκόταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.Από τη σύγκρουση, το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος. Και τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τροχαίοπατίνιΚαλαμάτατροχαίο ατύχημαειδήσεις τώρα