Ελλάδα|02.07.2023 14:57

«Μου είπε "έχουν μουδιάσει τα χέρια μου"»: Τι λέει η μητέρα του 11χρονου αγοριού που έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά στη Νέα Ιωνία

Newsroom

Ερευνάται το πώς ακριβώς υπέστη ηλεκτροπληξία το 11χρονο αγόρι που έπαιζε με τους φίλους του σε παιδική χαρά στη Νέα Ιωνία. Το παιδί, σύμφωνα με τη μητέρα του, ακούμπησε μια κολώνα φωτισμού, από την οποία προεξείχαν κάποια γυμνά καλώδια και ένας μετασχηματιστής και αμέσως ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Η μητέρα του κάλεσε την παιδίατρο, η οποία τους συμβούλεψε να πάνε στα επείγοντα. Εκεί ο καρδιολόγος που είδε το αγόρι είπε ότι είχε πάθει ηλεκτροπληξία και ότι σώθηκε από θαύμα.

«Ήρθα και μου είπε ότι τον τίναξε το ρεύμα. Είχε διπλωθεί τη μέση και έκλαιγε, πόναγε, είχε δυσκολία στην αναπνοή. Μου λέει “έχουν μουδιάσει τα χέρια μου δεν αισθάνομαι καλά". Του έδωσα λίγο νερό και τον έβαλα λίγο να καθίσει. “Δεν αισθάνομαι τα χέρια μου, πονάει το στήθος μου” μου είπε. Όπως καταλαβαίνετε τον πήγα στο νοσοκομείο (…) Τον ρώτησα αν ακούμπησε τα καλώδια, μου είπε όχι – “Ακούμπησα την κολώνα από πίσω” απάντησε το παιδί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηλεκτροπληξίαΝέα Ιωνίαπαιδική χαράειδήσεις τώρα