Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία - Φυγοδικεί από το 2005
NewsroomΣτην Ελλάδα εκδόθηκε η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος Αντωνία Ηλία, η οποία φυγοδικεί από το 2005 στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Επί 19 χρόνια πετύχαινε να μπλοκάρει συνεχώς την έκδοσή της στην Ελλάδα.
Η Αντωνία Ηλία έχει καταδικαστεί ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για τη συμμετοχή της στο λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα και συγκεκριμένα καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Πολιτικό άσυλο στη Βρετανία
Η πρώην ανακρίτρια αρχικά το 2005 διέφυγε στο εξωτερικό και στη συνέχεια συνελήφθη και φυλακίστηκε τον Μάιο του 2011 από τις βρετανικές αρχές.
Αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 με περιοριστικούς όρους και φορώντας βραχιολάκι. Παρ΄ όλα αυτά, κατάφερε να καθυστερεί μέχρι και σήμερα την επιστροφή της στην Ελλάδα, ζητώντας πολιτικό άσυλο από τις βρετανικές αρχές.
- Νηοπομπή δεξαμενόπλοιων περνά τα Στενά του Ορμούζ - Γιατί η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πάρει μήνες
- Στον Κορυδαλλό οι τρεις κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτώς: «Δολοφόνοι» φώναζαν κατά τη μεταγωγή - Η μαραθώνια απολογία τους
- Μπακογιάννη: Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να παραιτηθεί - «Δεν χειρίστηκε καλά το θέμα»
- To χρονικό της τραγωδίας στον Κολωνό με δυο νεκρούς: Η στιγμή που φλόγες τυλίγουν το διαμέρισμα - Δείτε βίντεο