Ελλάδα
|
09.06.2024 16:23
Ευρωεκλογές 2024: Αγρότης στις Σέρρες πήγε με το... τρακτέρ για να ψηφίσει
NewsroomΜε κάθε τρόπο ψηφοφόροι καταφθάνουν στις κάλπες για να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές. Μάλιστα στις Σέρρες ένας αγρότης πήγε με το... τρακτέρ του στο εκλογικό κέντρο.
Πρέπει να προσέξουν για να έχουμε μέλλον για τον τόπο μας
Ο λόγος για τον Στέλιο Νικολή στην Άνω Καμήλα Σερρών που κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο με τρακτέρ, καθώς νωρίτερα έπρεπε να ποτίσει τα χωράφια του.
Όπως είπε ο ίδιος έμεινε πίσω, σε αντίθεση με κάποιους που προτίμησαν τις κοντινές παραλίες από τις κάλπες. «Πρέπει να προσέξουμε πολύ τι θα ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές για να έχουμε ένα μέλλον στον τόπο μας», τόνισε μπαίνοντας στο εκλογικό κέντρο.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις